30.04.2012. / 18:09

Autor: Totalsport

Boban: Interu trebaju dvije ili tri zvijezde

On je sjajan igrač, ali nije ono što treba Interu. “Nerazzurrima” treba revolucija, dvije ili tri zvijezde koje će mu donijeti promjenu.

Zvonimir BobanZvonimir BobanNevjerojatno izjednačena utrka za treće mjesto u Seriji A i plasman u Ligu prvaka zaokuplja ovih dana talijanske medije.

Na željenom su trećem mjestu trenutno nogometaši Napolija, ali još tri momčadi imaju potpuno identičan broj bodova (55) - Udinese, Inter i Lazio. Svoje je mišljenje o raspletu ove utrke dao i bivši kapetan hrvatske reprezentacije Zvonimir Boban, stručni komentator talijanskog Skya.

- Napoli je i dalje favorit, ostaje to čak i nakon remija protiv Rome na Olimpicu. Ali, Inter također mora vjerovati u sebe. Radi se o dobroj momčadi, a trener Andrea Stramaccioni radi stvarno dobar posao - naglasio je Boban, osvrnuvši se i na glasine da su “nerazzurri” zainteresirani za Napolijeva napadača Ezequiela Lavezzija.

- On je sjajan igrač, ali nije ono što treba Interu. “Nerazzurrima” treba revolucija, dvije ili tri zvijezde koje će mu donijeti promjenu.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika