30.04.2012. / 18:36

Autor: Totalsport

Službeno: Lukas Podolski u Arsenalu

Podolski (26) je karijeru započeo u Kölnu iz kojeg je 2006. prešao u Bayern

Lukas PodolskiLukas PodolskiVijest o kojoj su engleski i njemački mediji špekulirali tjednima, u ponedjeljak je dobila službenu potvrdu - Lukas Podolski na kraju sezone prelazi iz Kölna u Arsenal.

Informaciju su objavila oba kluba putem svojih web-stranica, ne otkrivši pritom koliko iznosi odšteta, ni na koliko je godina njemački nogometaš potpisao ugovor.

- Prelazak u Arsenal mi nudi sjajnu priliku da steknem iskustvo u međunarodnim natjecanjima u vrhunskom europskom klubu. Donio sam odluku ne protiv Kölna, već za dobro vlastitoga nogometnog razvoja. Nije mi bilo lako jer su za mene ovaj klub, navijači i grad nešto posebno. Uvijek ću nositi Köln u srcu i dat ću sve od sebe da mu pomognem u borbi za ostanak u Bundesligi - naglasio je napadač njemačke reprezentacije.

Podolski (26) je karijeru započeo u Kölnu iz kojeg je 2006. prešao u Bayern. No, nakon ne odveć uspješne tri sezone vratio se u matični klub za koji je ove sezone u bundesligaškim utakmicama skupio 18 golova i osam asistencija.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika