02.05.2012. / 11:31

Autor: Totalsport

Ouzas i Medveščak produljili na iduću sezonu

- Doista sam uživao u Medveščaku prošle sezone i iskreno sam se nadao ponudi za 2012./2013. i povratku u Zagreb jer ovaj grad i ovaj klub su me oduševili u svakom pogledu - izjavio je Michael Ouzas

Michael Ouzas (lijevo)
Foto: Igor ŠobanMichael Ouzas (lijevo) Foto: Igor ŠobanVratar KHL Medveščaka Michael Ouzas i iduće će sezone biti dio "medvjeđeg brloga". Kanađanin hrvatskih korijena potpisao je novi ugovor s KHL Medveščak Zagreb za sezonu 2012./2013. te će zajedno s Robertom Kristanom ponovo činiti vrhunski golmanski tandem u regionalnoj ligi EBEL.

Ouzasu, koji je prije dolaska u Medveščak igrao u ECHL-u za Fresno Falconse, Reading Royalse i Las Vegas Wranglerse, a jednu utakmicu je branio i za AHL momčad Houston Aerose, 2011./2012. je bila premijerna sezona u EBEL-u. Vrata zagrebačkih "medvjeda" čuvao je u 22 susreta, uključujući i doigravanje, tijekom kojih je ostvario 92,4 posto obrana, a prosjek primljenih golova po utakmici iznosio mu je 2,43. Tijekom sezone upisao je i dvije utakmice bez primljenog pogotka - protiv Klagenfurta (3-0) i Sape Fehervar AV19 (3-0).

- Kada je riječ o ugovorima nikada ne znaš što donosi nova sezona. Doista sam uživao u Medveščaku prošle sezone i iskreno sam se nadao ponudi za 2012./2013. i povratku u Zagreb jer ovaj grad i ovaj klub su me oduševili u svakom pogledu. U Medveščaku sam u godinu dana naučio puno toga od starijih igrača i Lixa, a posebna priča bili su navijači koji su uvijek bili fantastični i naš igrač više u svim domaćim utakmicama. O idućoj sezoni još nisam počeo razmišljati jer sam još u fazi odmora, ali već sljedeći tjedan počinjem s treninzima jer nova sezona sve je bliže. No možete biti sigurni da ću u kao i do sada u svakoj utakmici dati sve od sebe te pokušati svojim obranama pomoći što boljim rezultatima i plasmanu Medveščaka. Iako je prošla sezona bila uspješna osobno nemam osjećaj da sam ispunio svoj potpuni potencijal jer uvijek želim biti bolji i iz dana u dan napredovati! - izjavio je Michael Ouzas prilikom produžetka ugovora s KHL Medveščak Zagreb.

Spomenimo još kako su do sada, osim Ouzasa, ugovore s Medveščakom potpisali vratar Robert Kristan, branič Dennis Bozic te napadači Tom Zanoški i Alex Leavitt.

Vezane vijesti

Anthony Yelovich potpisao za Medveščak

Anthony Yelovich potpisao za Medveščak

KHL Medveščak Zagreb nastavlja s popunjavanjem rostera za iduću sezonu. Napadačima Alexu Leavittu, Nathanu Perkovichu, Curtisu Fraseru i Adamu… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika