02.05.2012. / 11:37

Autor: Totalsport

NHL: Devilsi u trećoj trećini razbili Flyerse

New Jersey, koji je igrao bez ozlijeđenog Ilje Kovaljčuka, pritiskao je Flyerse, pogotovo u drugoj trećini, ali nije mogao zabiti, sve do trećeg perioda, kada se Devilsima otvorilo

Igrači New Jersey Devilsa (Reuters)Igrači New Jersey Devilsa (Reuters)New Jersey Devilsi slavili su u Philadelphiji kod Flyersa 4-1 u drugoj utakmici polufinala Istočne konferencije NHL doigravanja, te su poravnali seriju na 1-1.

Flyersi su poveli već u trećoj minuti, kada je Matt Read postigao svoj treći pogodak u doigravanju. Ponadali su se tada navijači Philadelphije da je to dobar znak za drugu pobjedu u seriji i korak bliže konferencijskom finalu, ali su bili u krivu.

New Jersey, koji je igrao bez ozlijeđenog Ilje Kovaljčuka, pritiskao je Flyerse, pogotovo u drugoj trećini, ali nije mogao zabiti, sve do trećeg perioda, kada se Devilsima otvorilo. Adam Larsson, 19-godišnji rookie koji je prvu utakmicu pratio iz press-lože u odijelu, poentirao je u četvrtoj minuti treće trećine za 1-1. Bio je to njegov prvi gol u doigravanju. David Clarkson je u 52. minuti doveo Devilse u vodstvo 2-1, u 55. minuti je Travis Zajac petim pogotkom u doigravanju sasvim približio svoju momčad pobjedi, a točnu na i stavio je Bryce Salvador pogotkom u praznu mrežu.

Flyersi nisu iskoristili niti jedan od pet napada s igračem više. U seriji sada imaju 1 od 11.

Treća utakmica igra se u četvrtak u New Jerseyju.

NHL doigravanje, konferencijski polufinale:

Istočna konferencija:

Philadelphia (5) - New Jersey (6) 1-4,

rezultat u seriji je 1-1

Vezane vijesti

NHL: Kingsi na pobjedu od Stanley Cupa

NHL: Kingsi na pobjedu od Stanley Cupa

Hokejaši Los Angeles Kingsa u trećoj su utakmici finalne serije NHL doigravanja, prvoj na svom ledu, u Staples Centeru, pobijedili New Jersey Devilse… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika