03.05.2012. / 10:48

Autor: Totalsport

Drugi poraz Hrvatica

Dvije najbolje ekipe s turnira će izboriti plasman na Olimpijske igre, a za Hrvatsku je ta misija odsad postala nemoguća

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaNada hrvatskih odbojkašica kratko je trajala na kvalifikacijskom turniru za Olimpijske igre, što se održavaju u Londonu ovog ljeta. U drugom nastupu u Ankari su upisale drugi poraz.

Nakon što je Njemačka bila bolja dan ranije s laganih 3-0, isto su se hrvatske odbojkašice provele i protiv Turske u srijedu. Domaćin turnira je pobijedio sa 25-19, 25-20 i 25-14.

U prva dva seta Hrvatska je donekle držala kontakt do sredine setova, ali bi onda i posustajala zbog očigledne veće kvalitete suparnica. Nakon takva prva dva seta, treći je bio rutina za Tursku koja je, pak, došla do druge turnirske pobjede bez izgubljenog seta.

Dvije najbolje ekipe s turnira će izboriti plasman na Olimpijske igre, a za Hrvatsku je ta misija odsad postala nemoguća.

Kvalifikacijski turnir odbojkašica za Olimpijske igre, 2. kolo skupine 1:

Turska - Hrvatska 3-0 (25-19, 25-20, 25-14)

Vezane vijesti

Torres: Priče o namještanju su nedostatak poštovanja prema nama i Hrvatima

Torres: Priče o namještanju su nedostatak poštovanja prema nama i Hrvatima

- Pričati o tome da će utakmica između Španjolske i Hrvatske biti namještena je nedostatak poštovanja prema nama i Hrvatskoj - veli napadač ''furije"… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika