03.05.2012. / 10:51

Autor: Totalsport

Ni osam golova Lackovića nije pomoglo

Spomenimo i da je Gummersbach slavio s 29-26 kod Bergischera, te da je za pobjedničku momčad Vedran Zrnić zabio četiri pogotka, a Goran Šprem dva

Blaženko Lacković (Reuters)Blaženko Lacković (Reuters)U 30. kolu njemačke rukometne Bundeslige, HSV je doživio poraz kod Melsungena s kojim je možda propustio zadnji vlak za plasman u Ligu prvaka dogodine.

HSV, trojice hrvatskih reprezentativaca, je propustio iskoristiti poraz Füchse Berlina kod Rhein-Neckar Löwena i zasjesti na treće mjesto prvenstvene ljestvice, posljednje koje dogodine vodi u Ligu prvaka.

Osam pogodaka Blaženka Lackovića nisu bila dovoljna da se nadigra s druge strane još raspoloženijeg Felixa Dannera koji je postigao 11 golova za Melsungen, koji je u konačnici slavio rezultatom 30-29. Preostala dvojica Hrvata u HSV-u, Igor Vori i Domagoj Duvnjak, postigla su po jedan pogodak.

HSV je ovim porazom ostao jedan bod udaljen od Füche Berlina koji je s 31-29 poražen kod Rhein-Neckar Löwena. Ivan Čupić postigao je pet pogodaka za pobjedničku momčad, dok je na drugoj strani Ivan Ninčević bio strijelac tri, a Denis Špoljarić vlasnik jednog isključenja na dvije minute.

Spomenimo i da je Gummersbach slavio s 29-26 kod Bergischera, te da je za pobjedničku momčad Vedran Zrnić zabio četiri pogotka, a Goran Šprem dva.

Rukometna Bundesliga, 30. kolo:

Melsungen - HSV 30-29

Bergischer - Gummersbach 26-29

Hannover-Burgdorf - Göppingen 25-23

RN Löwen - Füchse Berlin 31-29

Flensburg - Hüttenberg 37-27

Redoslijed: 1. Kiel 58, 2. Flensburg 49 (+1), 2. Füchse Berlin 46 (+1), 4. HSV 45 (+1)...

Vezane vijesti

Füchse Berlin izborio Ligu prvaka

Füchse Berlin izborio Ligu prvaka

Rukometaši Füchse Berlina, čije boje brane hrvatski rukometaši Ivan Ninčević i Denis Špoljarić, osigurali su nastup u Ligi prvaka sljedeće sezone.… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika