03.05.2012. / 12:13

Autor: Dora Juras

Scarlett Johansson vlasnica zvijezde na Hollywoodskoj stazi slavnih

Scarlett koja se glumom počela baviti već kao desetogodišnjakinja nedvno je završila sa snimanjem filma "Under The Skin", a trenutno se priprema za ulogu u filmu "Alfred Hitchcock and Making of Psycho" u kojem će utjeloviti lik Janet Leigh i zaigrati uz bok Anthonyju Hopkinsu

Scarlett Johansson Scarlett Johansson "Hvala mojoj majci i baki koje su me naučile da budem snažna, moderna i neovisna žena", izjavila je 27-godišnja glumica Scarlett Johansson koja je prologa tjedna postala ponosna vlasnica zvijezde na Hollywoodskoj stazi slavnih.

Njezina je zvijezda 2400. po redu u kategoriji filmskih zvijezda. Na samoj dodjeli zablistala je kao i obično odjevena u crno-bijelu haljinu, crvene baršunaste salonke s frizurom i make up-om koji su podsjećali na dive zlatnog Hollywooda.

Scarlett koja se glumom počela baviti već kao desetogodišnjakinja nedvno je završila sa snimanjem filma "Under The Skin", a trenutno se priprema za ulogu u filmu "Alfred Hitchcock and Making of Psycho" u kojem će utjeloviti lik Janet Leigh i zaigrati uz bok Anthonyju Hopkinsu.

Vezane vijesti

Demi Moore više nije gđa. Kutcher na Twitteru

Demi Moore više nije gđa. Kutcher na Twitteru

Američka glumica Demi Moore, koja je službeno u studenom objavila da se rastaje od Ashtona Kutchera nakon tri godine braka, odlučila je da njezino… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika