03.05.2012. / 18:06

Autor: Hina

Studenti koji "izigravaju oposuma" brinu Novozelanđane

Vlasti Novog zelanda u četvrtak su izrazile zabrinutost zbog popularnosti nove igre koju su izmislili studenti, a koja se sastoji u tome da čovjek sjedne na granu nekog stabla i opija se sve dok ne padne na zemlju.

Oposum koji se 'pravi mrtav'Oposum koji se 'pravi mrtav'Vlasti Novog zelanda u četvrtak su izrazile zabrinutost zbog popularnosti nove igre koju su izmislili studenti, a koja se sastoji u tome da čovjek sjedne na granu nekog stabla i opija se sve dok ne padne na zemlju.

Igra nazvana "oposum", po životinjici koja je česta na Novom Zelandu, izazvala je gnjev stanovnika studentskog gradića Dunedina zbog činjenice da su tamošnji parkovi neprestano prepuni praznih boca, razbijenog stakla i smeća.

"To traje već dvije-tri godine", izjavio je ravnatelj gradskih parkova Alan Matchett.

"Našim djelatnicima već je preko glave stalno čistiti smeće koje za sobom ostavljaju igrači 'oposuma'", dodao je.

"Ono što popiju mora, jasno, negdje izaći, pa oni povraćaju ili mokre po stablima i nije baš ugodno s tim se susretati", naglasio je.

Gradske vlasti zabrinute su i zbog mogućnosti ozljeda pijanih studenata koji vise sa stabala i zbog neugode koju zbog toga osjećaju prolaznici.

Oposum je maleni tobolčar koji živi u krošnjama i zato ga se često vidi u parkovima.

Vezane vijesti

Lady Gaga povrijedila glavu na koncertu na Novom Zelandu

Lady Gaga povrijedila glavu na koncertu na Novom Zelandu

Američka pop zvijezda Lady Gaga povrijedila je glavu kad ju je slučajno udarila metalna šipka na zadnjem koncertu na Novom Zelandu u nedjelju navečer… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika