04.05.2012. / 16:38

Autor: Hina

Karamarko 'osvojio' Osijek

Deset čelnika osječko-baranjskoga HDZ-a izvijestili su na današnjoj konferenciji za novinare da na izborima za predsjednika HDZ-a podupiru Tomislava Karamarka ocjenjujući da je riječ o čovjeku koji jedini toj stranci može vratiti dostojanstvo.

Deset čelnika osječko-baranjskoga HDZ-a izvijestili su na današnjoj konferenciji za novinare da na izborima za predsjednika HDZ-a podupiru Tomislava Karamarka ocjenjujući da je riječ o čovjeku koji jedini toj stranci može vratiti dostojanstvo.

Među članovima HDZ-a koji su poduprli Tomislava Karamarka je i potpredsjednik osječkoga HDZ-a Petar Lagator i Goran Ivanović, bliski suradnik Tomislava Ivića, inače organizacijski tajnik Županijskog odbora HDZ-a i potpredsjednik valpovačkog ogranka.

Na pitanje novinara kako to da su na neki način promijenili mišljenje, Petar Lagator je odgovorio kako nije opovrgnuo izjavu predsjednika osječkog HDZ-a Josipa Salapića da taj odbor podupire Jadranku Kosor jer ga to "nitko nije pitao". Dodao je da "svatko ima pravo na svoje mišljenje, što i jest bit demokracije".

Goran Ivanović rekao je da HDZ nisu ni Salapić ni Ivić te kako je došlo vrijeme da se stranka ozbiljno profilira, pri čemu je Tomislav Karamarko "čovjek koji to može provesti".

Potporu Tomislavu Karamarku za predsjednika HDZ-a dali su i gradonačelnici Našica i Donjeg Miholjca Krešimir Žagar i Stjepan Viduka, čelnici belomanastirskoga i đakovačkoga HDZ-a Davorin Bubalović i Ante Raspudić, čelnici općinskih ogranaka Antunovca, Draža i Darde, načelnici općina Ivan Anušić, Stjepan Šašlin i Anto Vukoja te predsjednik Županijskog odbora mladih Goran Soldo.

"Jadranki Kosor svaka čast, ali ljudi koji su je okružili ne zaslužuju biti članovi predsjedništva stranke", ocijenio je načelnik općine Darde Anto Vukoja i dodao da je ona "samo njihova desna ruka".

Načelnik baranjske općine Draža Stjepan Šašlin rekao je kako će kao izaslanik na Općem saboru HDZ-a "bezrezervno dati svoj glas Tomislavu Karamarku jer je vrijeme da se stranci vrati dostojanstvo".

I ostali članovi HDZ-a koji su danas poduprli Tomislava Karamarka su izaslanici 15. općeg sabora HDZ-a. Iz Osječko-baranjske županije na tom će saboru biti 130 izaslanika.

Inače, Tomislav Karamarko s kampanjom za izbor predsjednika stranke kreće iz Osijeka 6. svibnja, istaknuto je na današnjoj konferenciji za novinare koju je organizirao izborni stožer Tomislava Karamarka za Osječko-baranjsku županiju, čiji je predsjednik Damir Kramarić.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

registracija
26/11/09

CH2710, 04.05.12. 17:27

Koliko li taj samo može ucjenjivati s onim što zna iz prošlih vremena...???

Jednostavno je nelogično da ga netko dobrovoljno podržava.

A, s druge strane, se postavlja pitanje... što su ti - koje on danas vrlo ucjenjuje - skrivili vragu i bogu, odnosno državi...???


registracija
19/4/11

aircanada, 04.05.12. 17:36

šeksa sigurno ima čime uhvatit za jaja


registracija
22/4/12

nesolipamet, 04.05.12. 17:44

Popušit će jaca i šeki karin............................


registracija
26/2/12

Hercegovac, 04.05.12. 18:35

Opet bu drugarica vernica I drug sova cmizdrili na bini !
...hehe...


registracija
6/4/12

elem, 04.05.12. 19:26

A jesu si HDZ-ovci našli vođu, svaka čast. Pa taj čovjek nikoga ni u oči ne gleda dok razgovara. To zapravo spada u kućni odgoj koji je njega zaobišao.
Baš me zanimaju komentari onih *velikih* hrvata ovdje. Mi *mali* hrvati se samo na taj i takav odabir možemo lijepo nasmijati.


registracija
31/1/10

STTony, 04.05.12. 20:50

Špijunčina


registracija
27/8/09

Lujo1, 04.05.12. 22:01

Kad netko "podrži" ovog špijuna to znači kak ima puuuuuuuno putra na glavi, a špijun je svoje "mandate" iskoristil za skupljanje podataka o svinjarijama i lopovluku svojih pajtaša, pa ih sad s tim podacima ucjenjuje.
A te je podatke trebal svoje vremeno dostaviti DORH-u - za to je bil plaćen, a ne za skupljanje podataka u svrhu ucjenjivanja.
Treba hitno donesti zakon po kojemu svi bivši, sadašnji i budući špijuni nemreju kandidirati ni za kakvu javnu ili političku funkciju inače bumo imali malu Rusiju u RH!


registracija
30/6/09

jebivjetar, 05.05.12. 00:03

Karamarko je osvojio kitu labudovu ! Ne masti ražanj dok je zec u šumi. Možda i sam budeš na tom kolcu nabijen ! Osobno, isti klinac , drugo pakovanje. Kara-Marko ili Kara-jaca, dobiše karu na žaru !


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika