05.05.2012. / 08:55

Autor: Hina

Demi Moore više nije gđa. Kutcher na Twitteru

Moore (49) se razvela od 16 godina mlađeg Ashtona Kutchera. Poznata je po ulogama u filmovima "Duh" (1990.), "Nemoralna ponuda" (1993.) i "Striptiz" (1996.), za koji je dobila najveći ženski honorar do tada (12,5 milijuna dolara)

ArhivaArhivaAmerička glumica Demi Moore, koja je službeno u studenom objavila da se rastaje od Ashtona Kutchera nakon tri godine braka, odlučila je da njezino korisničko ime na društvenoj mreži Twitter više ne bude "Mrs Kutcher" već samo "justdemi".

"Bilo je teško naći zabavno i raspoloživo ime, hvala svima što su mi pomogli pronaći novo ime!", napisala je ona svojim čitateljima, njih pet milijuna, u poruci na Twitteru. Zasad će moja adresa biti "@justdemi" (samo Demi) a ne više "@MrsKutcher", kazala je Demi Moore koja je u siječnju ove godine bila na liječenju u Los Angelesu zbog preopterećenosti.

Moore (49) se razvela od 16 godina mlađeg Ashtona Kutchera. Poznata je po ulogama u filmovima "Duh" (1990.), "Nemoralna ponuda" (1993.) i "Striptiz" (1996.), za koji je dobila najveći ženski honorar do tada (12,5 milijuna dolara).

Vezane vijesti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

Sjedinjene Države uputile su Hrvatskoj čestitku u povodu Dana državnosti 25. lipnja. "U ime predsjednika Baracka Obame i naroda Sjedinjenih Država,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika