05.05.2012. / 12:15

Autor: Bojana Križić

Erol Alkan u Kvartu!

Kultni DJ londonske electro scene u Zagrebu

Stara klaonica na Henzlovoj postati će njegov plesni podij, a svi koji žele biti dio najvećeg proljetnog partyja u Kvartu svoju ulaznicu mogu kupiti po cijeni od 75, tj. 95 kuna na dan Tuluma

Čini se da se hvatska glazbena scena budi u apsolutno svim glažbenim žanrovima. Nakon izvrskih gostovanja hip-hop, indie i punk izvođača koji su zatresli klupskim prostorima Zagreba u poslijednjih nekoliko mjeseci, stigao je red da se zadovolje glazbeni apetiti ljubitelja rave i electro scene. S tom misijom, ravno iz Londona u Kvart dolazi klutni DJ i producent Erol Alkan. Stara klaonica na Henzlovoj postati će njegov plesni podij, a svi koji žele biti dio najvećeg proljetnog partyja u Kvartu svoju ulaznicu mogu kupiti po cijeni od 75, tj. 95 kuna na dan Tuluma.

Prodajna mjesta: Rockmark, Berislavićeva 13 Aquarius CD Shop, Varšavska 13 Aquarius CD Shop, Maksimirska 16 Dancing Bear Shop, Gundulićeva 7 Dallas Music Shop, Teslina 16 Dirty old shop, Tratinska 22 Pepermint, Ilica 24 Caffe Bar Mrav, Trnsko Caffe Bar Mrav, Pešćenica Blagajna Kvarta, Heinzelova 66

Uz pomoć domaćih DJ snaga, Erol će kroz svoj dvosatni headline set pokazati zašto je jedan od headlinera najvećih svjetskih festivala (kod nas u regiji nastupao je do sada na Exitu i Harteri) i čime je to opravdao brojne titule posljednjih godina (među inima i “DJ of the year” poznatog Mixmaga). Također, Erol dolazi malo više o mjesec dana nakon izlaska odličnog duplog singla "Roland Rat / Brain Storm" kojeg je objavio sa Boys Noizeom i prije zahuktavanja ljetne festivalske sezone u kojoj su mu već zakazani nastupi na festivalima Primavera, T In The Park, Creamfields i Hard Summer u Los Angelesu. Mada na kontu nema puno autorskih stvari (tek nekoliko singlica napravljenih sa producentom Boys Noizeom) Erol je puno poznatiji kao jedan od utemeljitelja mash-up kulture i remixer ogromnog broja sjajnih izvođača kao što su Franz Ferdinand, The Chemical Brothers, Daft Punk, MGMT, Justice, Kylie Minogue, Scissor Sisters, Hot Chip i mnogi drugi, a kao producent radio je s The Long Blondes i Mystery Jets.

Podjednako obožavan od klupske plesne scene kao i od indie ekipe, Erol Alkan dolazi na Tulum u Kvartu u srcu proljetne sezone na vjerojatno najbolji party mjeseca svibnja u Zagrebu! Uz Erola DJ pult bit će prepušten u ruke trojcu koji već godinama čini kičmu domaće klupske scene - DJ Frx (Radio 808), Pete Dux (UES) i Rrramon! aka Yesh (Kvart, Black Light) - dok će se VJ-ingom pozabaviti Liik i _polygon.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika