05.05.2012. / 14:05

Autor: Hina

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Vladimir Šeks rekao je danas da se kandidirao za potpredsjednika stranke te je negirao da mu je Slavonija "okrenula leđa".

Vladimir Šeks rekao je danas da se kandidirao za potpredsjednika stranke te je negirao da mu je Slavonija "okrenula leđa".

"Nije meni Slavonija okrenula leđa. To što je desetak predsjednika ogranka HDZ-a u Slavoniji i Baranji najavilo da će poduprijeti Tomislava Karamarka za predsjednika stranke, to ne znači da je Slavonija meni okrenula leđa", rekao je Šeks novinarima ispred Središnjice HDZ-a odgovarajući na upit je li mu Slavonija okrenula leđa.

Tek će se 20. svibnja na Općem saboru HDZ-a vidjeti što će se dogoditi, rekao je Šeks i podsjetio na narodnu izreku "obećanje ludom radovanje".

Upitan kako će se slagati s Karamarkom, ako on pobijedi, Šeks je rekao da svaki član HDZ-a i član vodstva ima svoje mjesto i ulogu u okviru Statuta i programa HDZ-a te se toga treba i pridržavati. "Osobne simpatije i animoziteti trebaju biti prekinuti nakon 20. svibnja", istaknuo je Šeks.

Na pitanje li Karamarko najizgledniji kandidat za predsjednika HDZ-a, odgovorio je da će se to tek vidjeti na Općem saboru HDZ-a.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

registracija
10/2/12

Hazu, 05.05.12. 14:27

Šeks legendo Hrvatska,i pijančino i ljudino,a i glupane,sve si,ali si se za Nezavisnu opredielio kad je trebalo,a ovima pravednicima želim što skoriji pakao ,Oluju za njih


registracija
31/1/10

STTony, 05.05.12. 14:41

Još je u drugoj polovini 90-ih Ivan Supek, tadašnji predsjednik Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti, na jednoj javnoj tribini u Splitu izgovorio čuvenu rečenicu:

“Da se, kojim slučajem, banda drumskih razbojnika legalno kandidirala na izborima i da ih je, nedaj Bože, osvojila, ona ne bi uspjela ovoliko opljačkati Hrvatsku.“


registracija
2/1/11

prohujalo, 05.05.12. 14:43

kako prosperiramo to nam dokazuje nas pijani Seki.....osoba koja ne vrijedi nista koja treba odgovarati....ali isto tako osoba koja jako dobro zna svoje birace......sta sve reci na to......Seki nam je upravo sve rekao?????


registracija
29/11/09

Ivis, 05.05.12. 15:55

Ti si okrenio ledja Slavoniji, pa ne vidis sto Oni cine! Vec se okrece lizati 'rit', novom predsjedniku.


registracija
11/1/10

fluid, 05.05.12. 21:31

Naravno Šeks,Slavonija teško okreće leđa svojim pravim ljudima.Problem je što ti nisi pravi Slavonac i što si ti okrenuo leđa Slavoniji.


registracija
28/4/10

Zvonko, 06.05.12. 09:14

Ako ovaj Karamarko preuzme HDZ, bojim se da će cijela Hrvatska plakat i za Šeksom!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika