05.05.2012. / 17:26

Autor: Hina

Milinović otvorio front:

Karamarko suodgovoran za razmjere RH korupcije

Podsjetio je na brojne afere u posljednih osam godina u HAC-u, HŽ-u, INA-i i Podravki te poručio da je, "ako ne govorimo istinu i nismo spremni na hrabrost, upitna budućnost HDZ-a"

ArhivaArhivaKandidat za predsjednika HDZ-a Darko Milinović prozvao je danas, na predstavljanju svog programa u Gospiću, protukandidata Tomislava Karamarka zašto u osam godina na čelnom mjestu tajnih službi i MUP-a nije spriječio pojavu kriminala i zaštitio nacionalne interese te ustvrdio da je to pitanje na koje HDZ, ali i Hrvatska mora imati odgovor.

Milinović je pozvao Karamarka da, ako ne odgovori u roku dan ili dva na to pitanje, povuče kandidaturu za predsjednika HDZ-a, jer ga smatra suodgovornim za razmjere korupcije u Hrvatskoj. Podsjetio je na brojne afere u posljednih osam godina u HAC-u, HŽ-u, INA-i i Podravki te poručio da je, "ako ne govorimo istinu i nismo spremni na hrabrost, upitna budućnost HDZ-a".

Pozvao je na očuvanje zajedništva istaknuvši da je upravo ono razlog zašto je HDZ uspio s utemeljiteljem stranke i prvim hrvatskim predsjednikom dr. Franjom Tuđmanom. "Kandidirao sam se za predsjednika HDZ-a, jer se ne slažem da danas lijeva, kukuriku koalicija i Zoran Milanović ima takvu prevlast na hrvatskoj političkoj sceni te da već na lokalnim izborima pokažemo snagu HDZ-a kao najjače političke stranke u povijesti Hrvatske", istaknuo je Milinović.

Izrazio je uvjerenost da će 2000 izaslanika birati najboljega, istinskog HDZ-ovca na čelo najjače stranke i da takvog lidera oporbe duguju dr. Tuđmanu.

Milinović je rekao da je za bivšim predsjednikom stranke Ivom Sanaderom krenuo otvorena srca, jer mu je vjerovao i kako bi sudjelovao u revitalizaciji HDZ-a i pobjedi, ali da kukavički Sanaderov odlazak nema opravdanja. "Kukavički odlazak kada je zemljom zavladala kriza i nismo znali hoćemo li za dva ili tri mjeseca imati mogućnosti isplatiti mirovine i plaće je kukavički čin izdaje HDZ-a", ustvrdio je Milinović. "Ono što se dešavalo nakon toga, ako je suditi po tome što do sada znamo, je kriminalna uloga Ive Sanadera u vođenju HDZ-a", ocijenio je Milinović naglasivši da osobno u tome nije sudjelovao i da ima čiste ruke. "Osuđujem svaki kriminal, a svatko tko je sudjelovao u kriminalu, koji je ukrao, bacio ljagu na HDZ mora odgovarati", rekao je Milinović i dodao da bi bilo dobro da se o tome očituju i drugi koji "moraju povezati Ivu Sanadera i (bivšeg predsjednika Republike) Stipu Mesića".

Hrvatska je bila pritisnuta korupcijom i zbog nje joj je zapriječen ulazak u Europsku uniju, podsjetio je Milinović. Upitao je tko je za to odgovoran i tko je imenovan za šefa tajne službe, uz suglasje Ive Sanadera i Stipe Mesića, imenovan za ministra unutarnjih poslova. Poručio je kao to govori u ime istine koja mora odjeknuti Hrvatskom, jer HDZ treba Hrvatskoj i Hrvatska treba HDZ-u.

Vezane vijesti

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko rekao je danas kako aktualna vlast tijekom proteklih šest mjeseci nije napravila ništa korisno za ovaj narod,… Više

Komentari

registracija
22/4/12

nesolipamet, 05.05.12. 18:10

Dao Bog da se između sebe poubijaju.Bilo bi to 10: 0 za HR građane.


registracija
27/8/10

ciglanailovac, 05.05.12. 18:15

Karamrko za svog mandata ni je `apsijo lopove koji su opljackali Hrvatsku drzavu i to javno,Jaca,Hebrang,Milinovic,Seks.......nego je apsijo partizane iz drugog s.rata,Manolica i ostale,ma njega treba na celo te rovokopacke organizaccije,zvane adeze......


registracija
6/4/12

elem, 05.05.12. 18:18

To se izgleda Milinović zabunio pa rekao istinu o Karamarku.
Iako da je Karamarko radio posao za koji je primao plaću, bojim se da Milinović ne bi imao priliku kandidirati se za predsjednika HDZ-a, već možda samo za redara u čeliji.


registracija
23/2/12

cookiese, 05.05.12. 19:42

Jedan je lopov i kriminalac,a drugi izdajnik Hrvatskog naroda.i sada ti biraj? bolje da se i karamarko i milinović pokriju po ušima jer i jedan i drugi su odgovorni za sve kriminalne radnje koje su se dogodile u hdz-u.


registracija
24/2/12

sandra80, 05.05.12. 19:49

dobro si reko cookiese, kriminalci, lopovi, licemjeri, ovo ima samo u hrvatskoj, kada ćemo više odbaciti obrasce i krenuti prema naprijed sa nekim mladim perspektivnim ljudima


registracija
3/12/10

Yoda, 05.05.12. 20:48

"Osuđujem svaki kriminal, a svatko tko je sudjelovao u kriminalu, koji je ukrao, bacio ljagu na HDZ mora odgovarati", rekao je Milinović ...

Pa šta se čeka Miinoviću? Prvi trebaš stati u red pred DORH-om.


registracija
30/11/09

Dugoprugas, 05.05.12. 21:16

Cekam rasplet dvoboja a za Hrvatsku su oba dva veliko zlo.


registracija
23/12/11

jebokomunjare, 05.05.12. 21:28

svi ste vi u ULOZI --ILUMINATA.....


registracija
18/1/12

piton, 05.05.12. 22:02

koliko ja svaćan ovde j.e.b.e lud zbunjenog.
i tako već 22 godine.


registracija
18/1/12

piton, 05.05.12. 22:10

milinović krivi karamarka zašto nije pohapsio one koji su krali, šta mu je bija posal.
Zaboravlja pitanje zašto on dok je bio ministar zdravlja nije rješio kriminal i korupciju za svoj resor.
Neka oba idu...daleko od očiju
Napravija je kuću od 900.000 eura.
Ministarska plaća 16.ooo kn x 48 miseci = 768.000 kn
ili ti 102.400 eura.
Liniću, di su tebi muda, da ne kažen znanje?
Ili korektnost , pravednost...kako oš
Jadni hrvatski puče, tješi se da će doć boji ...


registracija
30/3/11

das, 05.05.12. 22:35

..strašno bi bilo da netko tko je bio šef tajnih službi postane predsjednik jedne tako velike stranke,ma kakva ona sada bila...ovaj drugi pak je majstor čerupanja proračuna..


registracija
4/1/12

prstuoko, 06.05.12. 09:07

fuj


registracija
2/1/11

prohujalo, 06.05.12. 10:19

Milinovic, Karamarko, Seks, Kosorica......sve su to repovi....
sjetimo se pocetaka Tudman, Susak, Pasalic, Mercep, Ivic_pasalic, Rebica.....
stvarno elita koja je koristila vlastiti narod da rijesi svoje vlastite frustracije......
nekad smo slovili kao ponosan, Evropski narod......
gdje smo sad....sad nasi politicari pregovaraju sa nekim z-drzavama, dali je to nasa borba da smo sami sebe upropastili.....


registracija
22/3/11

vferari, 06.05.12. 11:24

Birajte koga hoćete i kako hoćete samo što dalje barem 20 godina od vlasti pa možda krenemo naprijed.Svi se kunu kako su sljedbenici Tuđanizma,pljačke u pretvorbi,sto bogati ostali stoka sitnog zuba,ona izjava o židovima i ostali biseri i što se može očekivat?jad,čemer i bjeda.Sobzirom na mentalitet hdz populacije birat će onog za koga budu smatrali da može postat veliki vođa koji će vikat"imamo hrvatsku,samo hadezeac je dobar hrvat,hadz je stvorio državu,branitelji hdzeci su obranili hrvatsku,mi i samo mi i taj nikad neće priznati da je upravo taj hdz uništio državu i to privatizacijom,pljačkom,korupcijom što je vidljivo iz svakodnevnih afera.


registracija
24/2/12

leonarda, 06.05.12. 12:30

Tomislav Karamarko je nesposobni povjesničar kojeg je naš hudi hrvatski slučaj zatekao na najodgovornijim mjestima u državi i trebalo bi mu dati nogu u dupe, a ne pustiti ga da se s nama zaza, odnosno da nas zezao najavama borbe protiv komunističkih zločinaca za vrijeme svoje funkcije ministra polocije, a sada opet nas tovi sa nekim svojim jadnim idejama i uvjerenjima da je on najbolji predsjednik za HDZ.


registracija
9/5/10

lolobrigita, 06.05.12. 14:19

Dado,mi znamo istinu već odavno.
Istina,Karamarko je jedini od tvoje govnadijske hadezeovske bratije,koji ne smije pravdati sebe neznanjem,onako amnezijski kao ostali.
Ako bog da,još bismo mogli štošta čuti za vrijeme ove kampanje za čelnika zločinačke organizacije.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika