07.05.2012. / 10:38

Autor: Totalsport

Beşiktaş nakon produžetka slomio Fener

Hrvatski reprezentativci u redovima gostiju, Roko Leni Ukić i Bojan Bogdanović, kombinirano su ubacili 25 poena, ali to nije bilo dovoljno da Fener napravi break u prvoj utakmici

Roko Leni Ukić (u bijelom dresu) - ReutersRoko Leni Ukić (u bijelom dresu) - ReutersKošarkaši Beşiktaşa slavili su nakon produžetka protiv "hrvatskog" Fenerbahçea u prvoj utakmici četvrtfinala doigravanja turskog prvenstva.

Pet sekundi prije kraja regularnog dijela utakmice Morris Finley doveo je Fener do vodstva 81-78, ali je, nakon minute predaha, Carlos Arroyo pogodio tricu za izjednačenje i susret je otišao u produžetak, a u njemu sličan scenarij.

Finley je 18 sekundi prije kraja poravnao na 94-94, ali je ponovno Arroyo u posljednjoj sekundi susreta ubacio svoj 20. koš za pobjedu Beşiktaşa 96-94. Hrvatski reprezentativci u redovima gostiju, Roko Leni Ukić i Bojan Bogdanović, kombinirano su ubacili 25 poena, ali to nije bilo dovoljno da Fener napravi break u prvoj utakmici. Recimo i da je Ukić sakupio i pet osobnih pogrešaka zbog kojih je morao prijevremeno napustiti parket.

Osim Arroya, domaće su do pobjede predvodili David Gregory Hawkins i Pops Menhas Bonsu sa po 24 poena svaki. Hawkins je tome pridodao i 10 skokova, a Bonsu i jedan više.

TBL liga, doigravanje, četvrtfinale 1. utakmica:

Beşiktaş - Fenerbahçe 96-94 (pr)

Beşiktaş vodi u seriji 1-0

Vezane vijesti

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milanska Olimpia nakon angažmana Richarda Hendrixa odlučila je hrvatskog košarkaškog reprezentativca Leona Radoševića uputiti na posudbu, a najbliže… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika