08.05.2012. / 09:42

Autor: Hina

Travolta optužen za napastovanje

Po toj tužbi podnijetoj sudu u Los Angelesu, glumac koji se proslavio filmovima "Groznica subotnje večeri" i "Pakleni šund", napastovao je masera i htio ga privoliti na spolni odnos

ArhivaArhivaGlasnogovornik slavnog američkog glumca Johna Travolte rekao je u ponedjeljak da je tužba masera koji od glumca traži dva milijuna dolara zbog navodnog napastovanja, "čista izmišljotina".

Po toj tužbi podnijetoj sudu u Los Angelesu, glumac koji se proslavio filmovima "Groznica subotnje večeri" i "Pakleni šund", napastovao je masera i htio ga privoliti na spolni odnos.

Po tom dokumentu koji je objavila mrežna stranica specijalizirana za novosti iz svijeta slavnih TMZ, Travolta se s maserom, kojega je plaćao 200 dolara po satu, prvi put sastao 16. siječnja u svom luksuznom automobilu.

Zatim ga je povezao u Beverly Hills Hotel, gdje ga je maser, čije ime nije objavljeno, masirao sat vremena. Nakon toga mu je Travolta predložio da on masira njega, ali je maser odbio rekavši kako s klijentima ne smije stupati u spolne odnose.

Glumac (58) ga je tada nazvao "gubitnikom" i za sat masaže mu ponudio dvostruku cijenu od uobičajene, nakon čega je otišao, isto po tekstu tužbe.

"Ta je tužba čista izmišljotina i laž. Ništa od navedenoga u njoj nije se dogodilo", reagirao je Travoltin glasnogovornik u priopćenju koje prenosi časopis People i drugi američki mediji.

Glasnogovornik tvrdi da Travolta nije ni bio u Kaliforniji u vrijeme kada se događaj navodno zbio. "Tužiteljev odvjetnik je podnio tužbu radi 15 minuta slave", dodaje se u priopćenju.

"John očekuje da sud neće prihvatiti tužbu i tužit će tužitelja i njegova odvjetnika", zaključio je.

Vezane vijesti

Komentari

registracija
9/1/12

unuk, 08.05.12. 15:53

Hahaha..>>glumac koji se proslavio filmovima "Groznica subotnje večeri" i "Pakleni šund"


registracija
9/1/12

unuk, 08.05.12. 15:54

Pa gdje je "Grease", vjerovatno najpopularniji film/mjuzikl u istoriji filma.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika