08.05.2012. / 17:02

Autor: Naciona List

Naciona list: Uzbudljivo povraćanje Tuđmana

Tijekom jučerašnjeg dana Tomislav se Karamarko iznimno uspješno povratio blaženopočivšem poglavaru u čak tri odvojena navrata, što je za jedan navrat više od drugoplasirane Jadranke Kosor

Tomislav Karamarko predvodi ljestvicu povraćanja Franje Tuđmana; Photomontage: CheesTomislav Karamarko predvodi ljestvicu povraćanja Franje Tuđmana; Photomontage: CheesNakon nekoliko krugova iznimno uzbudljivog povraćanja Franje Tuđmana, Tomislav Karamarko u blagom je vodstvu pred ostalim takmacima. Tijekom jučerašnjeg dana bivši ministar policije je dokazao da su mu puna usta Tuđmana, povrativši se blaženopočivšem poglavaru u čak tri odvojena navrata, što je za jedan navrat više od drugoplasirane Jadranke Kosor. Ona je, naime, povratila Franju Tuđmana dva puta, te se na taj način popela na drugo mjesto, na kojem je dan prije boravio Darko Milinović. Rečeni se ginekolog jučer povratio Franji Tuđmanu samo jedan puta, pa će, želi li nadoknaditi razliku između sebe i Jadranke Kosor, danas biti primoran poduplati intenzitet povraćanja preminulom predsjedniku.

Iznimno uzbudljivu utrku iz prikrajka prati uvijek opasni takmac Milan Kujundžić. Mada ga od početka utrke sportski analitičari ocijenjuju kao titule nedostojnog autsajdera, ovaj je pokazao da i on ima konja za utrku, i to u vidu Tuđmana juniora, koji je zajedno s užom i širom dvorskom svitom te Ivanom Aralicom promatrao kako Kujundžić na skupu u Lisinskom iznimno uvjerljivo povraća tatu. Nastavi li utrku na ovako uvjerljiv način, Kujundžić bi se konačno mogao riješiti prokletstva 'vječnog talenta', kojeg nosi još iz vremena kad se u Madridu povraćao Anti Paveliću.

Mada nije službeno jedan od takmaca u ovoj uzbudljivoj utrci, Vladimir Šeks se također povraćao. Upitan od strane Naciona lista povraća li se i on pokojnom Tuđmanu, Šeks je odgovorio negativno, kazavši da je zapravo, kad već pitamo, povratio komovicu.

REZULTATI UTRKE, NAJZANIMLJIVIJI TRENUCI I POREDAK TAKMACA:

1. TOMISLAV KARAMARKO "Ja sam politički tuđmanist i sljedbenik političke doktrine i učenja Franje Tuđmana"

2. JADRANKA KOSOR: "Želim da se vratimo korijenima - to znači HDZ stranka poštenih, časnih i čestitih ljudi, hrvatskih domoljuba. Predsjednika Tuđmana se nisam nikada odrekla. Od kako sam ušla u HDZ nikada iz njega nisam nikada izašla, i sasvim sigurno da imam pravo govoriti tko je primjerice slao transkripte iz Ureda predsjednika Mesića, i svakako, tko je bio glavna osoba u lociranju generala Gotovine "

3. DARKO MILINOVIĆ: "Nikad nisam izdao Franju Tuđmana, nikada nisam napustio HDZ . Danas neki imaju potrebu govoriti o retuđmanizaciji, oni koji su sa Stipom Mesićem na programu detuđmanizacije pobjeđivali i smišljali morbidne viceve o prvom hrvatskom predsjedniku".

4. MILAN KUJUNDŽIĆ: "To je povratak dobroj demokratskoj praksi HDZ-ovih izbornih sabora za vrijeme dok je stranku vodio dr. Franjo Tuđman"

Vezane vijesti

Naciona list: Nastavljeno suđenje u slučaju 'selodjeb'

Naciona list: Nastavljeno suđenje u slučaju 'selodjeb'

Na osječkom Županijskom sudu nastavljeno je suđenje u takozvanom "slučaju selodjeb" u kojem se predsjednika HDZ-a Tomislava Karamarka sumnjiči da je… Više

Komentari

registracija
23/2/12

cookiese, 08.05.12. 17:24

karamarko ne može biti novi tuđman...on nije samostalno misleća politička osobnost nego policajac koji se interesno umrežio...nema svoju političku platformu nego je posuđuje od Tuđmana...Tuđmanova platforma vrijedila je u nekom drugom vremenu u kojem HDZ nije bio zapravo stranka nego politički pokret za oslobođenje Hrvatske i emancipaciju hrvatskog naroda...jedini od kandidata koji ima kakvu takvu političku platformu sukladnu vremenu i prostoru je zapravo mladi Domagoj Milošević...samo s njim HDZ može preživjeti ...u svim ostalim slučajevima se raspada.


registracija
25/4/12

Volpi, 08.05.12. 17:27

Najviše mi se "svidjelo" kad je Karamarko sebe skromno usporedio s Putinom aludirajući na to da su obojica obavještajci. I to kraj Putina živog...sjajno! Neće proći Karamarko, nema on političkog žara...


registracija
2/4/12

ivanka78, 08.05.12. 17:28

Dosadilo nam je više slušate jedne te iste govore i pozivanja na hrvatstvo.Dosta je više pozivanja na tuđmana,dok istovremeno pune svoje džepove


registracija
27/3/12

Opar, 08.05.12. 17:30

Jeftina demagojija prikupljanja glasova izbornih delegata.Karamarko se služi jeftinim trikovima,prvo držanjem govora na bleiburgu sad uoči izbora,pa spominjanje u svakom govoru Tuđmana.


registracija
26/11/09

CH2710, 08.05.12. 20:35

Ovi su - svi do jednog - kao usrana djeca... koja traže mamu da ih presvuče... jer nisu u stanju to napraviti sami.

Pa zar ti banditosi nisu u stanju imati neki vlastiti program, neke vizije... nego se nadaju da će ih Tuđmanov kostur gurnutu u fotelju...???

Hrvatska klasika - na žalost, a još žalosnije bude to, da će se nači primitivnih budala koje će to progutati.


registracija
26/11/09

CH2710, 08.05.12. 20:38

Kompliment novinaru na fotomontaži... samo je umjesto uniformiranog Tuđmana trebao staviti njegov kostur... i to svim kandidatima za fotelju u HDZ-u.

Baš bi bilo veselo...


registracija
23/1/12

miki2, 09.05.12. 08:51

Ja navijam za Muloševića. Pa Milošević je spasio Srbiju pa kako nebi HDZ.


registracija
23/1/12

miki2, 09.05.12. 09:33

on je Karačmarko a takvi prolaze u HDZ-u, iako se zna s kakvim rezultatom za Hrvatsku i Remetinec!


registracija
6/3/12

mikulec, 09.05.12. 09:35

bljuje mi se od ovog Karamarka, doslovno..


registracija
22/3/11

vferari, 09.05.12. 09:43

Ta retuđmanizacija je dokaz da svi ti kandidati nemaju svog programa svoje ideja.Oni su šupi,prazin i zato im nepreostaje ništa drugo nego vraćati se u povjest,osnažiti svoj pokret ,osnažiti još više nacionalizam jer to je program hdezea drugog programa nema to su dokazali 20 godina vodeći državu u propast i bankrot po tuđmanovom receptu 100 bogatih ostalo stoka sitnog zuba.E pa hdezejci birajte najboljeg nasljednika tako da sigurno ostanete još sto godina u 19stom stljeću.


registracija
11/1/11

Kinezojapanac, 10.05.12. 22:06

Povračanje Tuđmana je zastarjelo, sad je u modi posranje tuđmana. Kome Tuđman više izađe iz šupka, taj je pravi jer je provaren, a povračani Tuđman je neprovaren.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.