08.05.2012. / 17:18

Autor: Nacional.hr

Smanjili ophodnje

Policija štedi na sigurnosti građana?

"Ugrožena je sigurnost naših građana i upravo zbog sigurnosti na policijskim se službenicima ne smije štedjeti", rekao je Jagić

Policija štedi na gorivuPolicija štedi na gorivuTri pljačke banke u samo dva dana znak su da su razbojnici ponovno u akciji. I dok srećom, ni u jednoj od pljački nije bilo žrtava, građani se s pravom pitaju gdje je policija kad ih trebaju.

Dubravko Jagić iz Sindikata policije za RTL je rekao kako su i u policiji uvedene mjere štednje zbog kojih je smanjen broj policijskih ophodnji, a uvedena su i ograničenja na količinu goriva koju policajci smiju potrošiti tijekom jedne smjene.

"Ugrožena je sigurnost naših građana i upravo zbog sigurnosti na policijskim se službenicima ne smije štedjeti", rekao je Jagić.

Iz policije pak poručuju kako se pljačke ne mogu dovesti u vezu sa štednjom u policiji jer raspolažu sa dovoljnim brojem ophodnji.

Stručnjaci upozoravaju kako je policajac na ulici bolja prevencija od onog u automobilu, no za povećanje broja pješačkih ophodnji potrebna je teritorijalna podjeljenost i novi zakon. A njega još uvijek nema na dnevnom redu Vlade.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

registracija
2/12/09

gromco, 08.05.12. 21:39

sindikati su mafija svih mafija,.. i ovakaw shund od ljudi koji sluze sebi i organizaciji. za radnika ih boly Qurac!. podilaze bilo kojoj vlasti. tebe Jagitc posebno yebem u glupa usta je trazish da ima vishe policije po cestama, stari napushy se qurca, idiotina glupa. trazis da zbog glupih zakona ima vishe kriminala tak da tvoji zandari se mogu igrati s klincima zbog par yointeva yer su preglupi da nadju kriminal. nabiyem vas sve scupa...
bitch.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika