09.05.2012. / 16:42

Autor: Nacional.hr

Kerum: Ako se Fani ili bebi nešto dogodi, gučak ću mu iščupati

"Sve što mi naprave, ja ću im duplo naplatiti! Kad tad u životu", rekao je

Fani Horvat i Željko Kerum (Pixsell)Fani Horvat i Željko Kerum (Pixsell)Splitski gradonačelnik Željko Kerum, nakon podužeg izbivanja s radnog mjesta, javio se u eter Radio Dalmacije i zaprijetio svim novinarima koji negativno izvještavaju o gospođici Fani Horvat, piše tportal.

Njegova nevjenčana supruga Fani Horvat je u šestom mjesecu trudnoće, a nedavno je navodno blokirana njena tvrtka Sunčani odmor pa je i ostalih njenih pet tvrtki poslovalo sa gubitkom.

"Ako se mene napada, neka me se napada, imam problema kao i svaki drugi čovjek. Sve ih mogu riješiti, ali upozoravam svih, ne dirajte mi Fani i ne dirajte mi dicu! Ne daj bože da se njoj ili bebi nešto dogodi u trudnoći, gučak ću mu rukama iščupati! Javno to govorim, pa neka dođu i MORH, DORH, USKOK, tko god hoće", rekao je Kerum ne potvrdivši informacije o poslovnim problemima njegove nevjenčane supruge.

"Nije točno da meni ide loše, ide mi jako dobro, moj kapital je četiri puta veći od obaveza! Odlučio sam se obratiti javnosti zbog neljudskog, nekorektnog, nepoštenog i rasističkog pisanja o mojoj obitelji. Ma mogu pucati jer sve prolazi kroz mene, ne mogu mi ništa! Ali imam toliko kapitala da mi ne mogu ništa! Vidim se i u politici i u biznisu! Restrukturirat ću tvrtke, jer kad se ide u rat, ne ide se sa ženama, djecom i dojenčadi! Sve što mi naprave, ja ću im duplo naplatiti! Kad tad u životu", stao je u svoju i obranu svoje obitelji Kerum.

Iz ureda Željka Keruma medijima je poslano i priopćenje sličnog tona, posebno su se osvrnuli na tekst 'Blokirane tvrtke Kerumove Fani' novinara Slobodne Dalmacije Sandija Vidulića.

"Trpim laži, neistine, podmetanja posljednje tri godine, otkako sam voljom naroda izabran za gradonačelnika. Ispod svakog nivoa i korektnosti je napadati trudnu ženu, u šestom mjesecu trudnoće i uznemiravati je pisanjem netočnih informacija, a 99 posto toga što je danas napisano nije istina. Na šta smo spali, na čemu ovo društvo počiva, na maltretiranju trudne žene? Pretjerali su. Ne daj bože da se šta desi", piše u priopćenju.

Podsjetimo kako se splitski gradonačelnik već tjednima ne pojavljuje na radnom mjestu, grad vode zamjenici Jure Šundov i Anđelka Visković. Mediji izvještavaju o krahu poslovnog carstva, svjedoci tvrde kako su ga vidjeli na ulicama, u kafićima, restoranima i kockarnicama. Službeno objašnjenje je i dalje kako Kerum 'ima temperaturu'. U svom javljanju Radiju Dalmaciji nedolazak na posao Kerum je objasnio 'grloboljom i privatnim obavezama'.

I njegov zamjenik Šundov novinarima je objasnio gradonačelnikovu odsutnost. "Bolestan je, ali napravio je dobar tim i grad funkcionira. Stil i način donošenja odluka ne želim komentirati, ali mi se s njime svakodnevno konzultiramo", izjavio je.

Vezane vijesti

73 uhićenja, prijave protiv 60 osoba

73 uhićenja, prijave protiv 60 osoba

Drugi Split Pride, u čijoj je povorci po procjenama policije bilo oko 700 ljudi, protekao je u najboljem redu bez incidenata, a privedene su 73… Više

Komentari

registracija
10/2/12

Hazu, 09.05.12. 17:16

Kerume,ne daj se,čuvaj svoje ,ne daj na sebe


registracija
24/7/11

mrvek, 09.05.12. 18:32

koji je tak Ker retard i redikul da me Bog sačuva.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika