09.05.2012. / 17:36

Autor: Hina

Chanel No. 5 prvi put reklamira muškarac - Brad Pitt

Američki glumac Brad Pitt bit će iduće Chanelovo 'zaštitno lice' u reklamnoj kampanji za No. 5, glasoviti miris te francuske modne kuće, priopćila je u srijedu Chanelova služba za odnose s javnošću.

Brad PittBrad PittAmerički glumac Brad Pitt bit će iduće Chanelovo 'zaštitno lice' u reklamnoj kampanji za No. 5, glasoviti miris te francuske modne kuće, priopćila je u srijedu Chanelova služba za odnose s javnošću.

Na upit agencije AFP, Chanel "zasad" nije htio komentirati svoj izbor ni iznijeti potankosti u vezi sa skorom kampanjom u kojoj prvi put muškarac reklamira jedan od najpoznatijih ženskih parfema koji su dosad predstavljale Catherine Deneuve, Carole Bouquet, Nicole Kidman, Vanessa Paradis i Audrey Tautou.

Najslavnije zaštitno lice No. 5 bila je Marilyn Monroe koja je u jednom razgovoru 1953. rekla da je taj miris jedino što nosi na spavanje.

Kako piše mrežna stranica Dily ELLE, Chanel će "idućih mjeseci" pustiti na tržište mušku inačicu parfema No 5.

Chanel nije htio potvrditi ni demantirati tu informaciju.

Ženski miris No. 5 pripravio je 1921. glasoviti "nos" Ernest Beaux (1881.-1961.) po narudžbi Coco Chanel koja je svoje modne kreacije htjela popratiti dotad nepoznatim mirisom.

Vezane vijesti

Ranojutarnje pressice u podne i propala 'maskarada'

Ranojutarnje pressice u podne i propala 'maskarada'

Ne volim konferencije za novinare koje počinju prije 13 sati. Rekao je to Brad Pitt u utorak u Cannesu, bilo je 11.20, ali, htio-ne htio, morao je… Više

Komentari

registracija
26/1/08

Rampa, 11.05.12. 10:18

Ništa se promijenilo nije!

I dalje žene reklamiraju parfeme, novinar se zaebao!

Brad Pit ionako nije muškarac!


registracija
14/7/11

Trinity, 11.05.12. 13:26

Bahahahahaha.......


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika