11.05.2012. / 16:46

Autor: Nacional.hr

Hitler se lječio kokainom i bikovim sjemenom

Američki mediji pozivaju se na dokumente iz otvorene arhive američkih vojnih snaga, koji sadrže senzacionalne informacije o životnim navikama nacističkog vođe

Adolf HitlerAdolf Hitler

Adolf Hitler kokainom je liječio sinuse i česte upale grla, ubrizgavao si je ekstrakt od sjemena, testisa i prostate mladih bikova kako bi poboljšao seksualni život te koristio 28 vrsta lijekova kako bi spriječio nekontrolirano ispuštanje plinova, piše tportal.

Američki mediji pozivaju se na dokumente iz otvorene arhive američkih vojnih snaga, koji sadrže senzacionalne informacije o životnim navikama nacističkog vođe. Riječ je o nalazima Hitlerovog liječničkog tima, između kojih je i 178 stranica izvještaja njegovog osobnog liječnika dr. Erwina Giesinga od 12. lipnja 1945. godine.

Saznaje se kako je Hitler postao ovisan o kokainu i kako su mu liječnici smanjili dozu, jer je kokain počeo značajno utjecati na njegovo raspoloženje.

Nekontrolirano i često ispuštanje plinova, bila je posljedica vegetarijanske prehrane. Za taj problem uzimao je tablete na bazi strihnina, otrova koji oštećuje jetru i želudac.

Vezane vijesti

Jedna neonacistička skupina zamijenila drugu

Jedna neonacistička skupina zamijenila drugu

Nakon zabrane neonacističke organizacije 'Nacionalni stroj' u Srbiji , organizirano javno ekstremno djelovanje pojedinaca i grupa sve više preuzima… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika