11.05.2012. / 15:27

Autor: Nacional.hr

Video: Građanska akcija napala gradonačelnika

'Pozdravite Bandića, čovjeka sa 200 prijava'

"Ovo vam je zadnji mandat! Završili ste! Vidimo se na vašem reizboru. Hakirat ćemo vas da će se sve pušiti. Sramota za Zagreb", vikao je prosvjednik.

Milan Bandić (Pixsell)Milan Bandić (Pixsell)Aktivist Građanske akcije omeo je zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića i nije mu dozvolio ni da započne pozdravni govor na otvorenju modnog sajma na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu.

"Stiže čovjek sa 200 i nešto kaznenih prijava. Pozdravite Milana Bandića! Čovjeka koji zapošljava samo svoje rođake, čovjeka koji radi od Zagreba, Šujicu! Zagreb je velegrad, Bandiću!", prekinuo je gradonačelnikov govor aktivist. Nakratko su ga uspijeli prekinuti redari kojima je rekao kako nemaju pravo intervenirati na javnoj površini i nastavio s optužbama.

"Pozdravite Milana Bandića, čovjeka sa 200 i nešto kaznenih prijava. Čovjeka koji od Zagreba radi selendru! Stalno su ti šatori tu na Trgu, kako vas nije sramota, kako vas nije sramota!", govorio je.

Bandić ga je više puta zamolio dopuštenje da završi govor pa onda priča, no bez uspjeha.

"Ovo vam je zadnji mandat! Završili ste! Vidimo se na vašem reizboru. Hakirat ćemo vas da će se sve pušiti. Sramota za Zagreb", vikao je prosvjednik.

Opet su reagirali redari nakon čega se najnezadovoljni i najglasniji među okupljenima udaljio.

Netko od okupljenih mu je dobacio i 'zaposli mene, dobro se uvlačim u dupe', na što mu je gradonačelnik odgovorio kako 'može'.

Bandić je samo kratko prokomentirao nadvikivanje.

"Mislim kako je ovo najbolji komentar. Nemam što za komentirati jer je to sastavni dio demokracije i toga će biti sve više i više", izjavio je zagrebački gradonačelnik.

Vezane vijesti

'Bandić ne poštuje zakon'

'Bandić ne poštuje zakon'

Predsjednik zagrebačke Gradske skupštine Davor Bernardić optužio je danas zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića da krši zakon jer je odobrio,… Više

Komentari

registracija
28/4/10

Zvonko, 11.05.12. 16:19

A gdje je ova Građanska akcija bila za vrijeme posljednjih izbora za gradonačelnika grada Zagreba i zašto im onda nisu smetale prijave, kada je Bandić još uvijek bio u SDP-u i kada je Milanović rekao da je Milan Bandić nešto najbolje što SDP može ponuditi gradu Zagrebu?

Politikanstvo, licemjerje? Bez daljnjega!


registracija
15/11/11

buco091, 11.05.12. 17:17

na ovom videu ima nekoliko ljudi,a samo jedan se čuje ali ne vidi.Izgleda da je ta građanska akcija u dosluhu sa medijima inače ne bi nitko čuo za nju.Tko to plaća.


registracija
15/11/11

buco091, 11.05.12. 17:22

Imaju li ti ljudi sa megafonima ime i prezime i zašto e kriju iza imena grđanske akcije ako je to uopće istina .Neka se kao grupa građana javno predstavi.


registracija
7/3/11

medjimurec, 11.05.12. 18:29

Aktivist ? Ciji aktivist , koga zastupa ? Mozda crvenu zg skupstinu koja je na vlasti u lopovskom holdingu, ili totalno nesposobnu despotsku Hr vladu ? Dok je Bandic bio istaknuti SDP clan , nikom nista a sad se dere neki tamo aktivist , mozes mislit !


registracija
12/1/11

siziff, 12.05.12. 17:42

ŠTA JE OVOOOOOOOOOO '??????

Pojavio se jedan zagrepčan sa mudima .

Zar i toga ima?
Ovo će ući u anale svih anala neizmjerne ljigavosti, sa (ovim) časnim izuzetkom

Nema frke!
Taj sigurno nije uspio doći do kazana sa prvomajskim grahom, u Maksimiru.
Zato je toliko ljutit.
Dati će njemu rođo idući puta duplu porciju. Poslje će i taj biti kuš.


registracija
26/9/06

bosaaanac, 12.05.12. 18:15

Zainteresirani trebaju zatražiti popis zaposlenih u Gradu ZG i Holdingu i to po prezimenu i vidjet će se cijele dinastije po nepotizmu i to sve za vrijeme Bandita.Samo da se njih riješimo nepotrebnih stvar je riješena barem za početak.Pitam Bernardića usudi li se zatražiti taj popis.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika