12.05.2012. / 10:52

Autor: Hina

Šogor Jennifer Hudson proglašen krivim za ubojstvo

Šogor Jennifer Hudson proglašen je krivim u petak u Chicagu za ubojstvo majke, brata i nećaka američke glumice i pjevačice u listopadu 2008.

Jennifer HudsonJennifer HudsonŠogor Jennifer Hudson proglašen je krivim u petak u Chicagu za ubojstvo majke, brata i nećaka američke glumice i pjevačice u listopadu 2008.

Po izlasku sa suda Jennifer Hudson, vidno potresena tijekom donošenja presude, nije željela odgovarati na pitanja novinara, ali je je sutkinja Anita Alvarez izjavila da je obitelj rasterećena i zahvalna.

"Bio je to okrutan zločin, počinjen hladnokrvno, nečovječna egzekucija tri osobe, među kojima 7-godišnjeg dječaka koji se upravo vraćao iz škole. Jako smo zadovoljni presudom", kazala je ona. "Ova presuda ne može im vratiti njihove najbliže ali se nadamo da će im pomoći da okrenu stranicu".

Odvjetnica obrane je pak najavila da će se žaliti na odluku suda.

Balfouru prijeti u najmanju ruku doživotni zatvor.

On je izjavio da se ne osjeća krivim za trostruko ubojstvo.

Balfour je bio povremeni preprodavač droge a živio je odvojeno od Julie, glumičine sestre, i optužen je da je djelovao iz osvete jer je ona tražila razvod.

Jennifer Hudson osvojila je Oscara za najbolju sporednu glumicu u filmu "Komadi iz snova" iz 2006. U veljači je na dodjeli glazbenih nagrada Grammy pjevala "I Will Always Love You" u počast pjevačici Whitney Houston, preminuloj dan ranije.

Vezane vijesti

Čačiću godinu i deset mjeseci zatvora uvjetno

Čačiću godinu i deset mjeseci zatvora uvjetno

Prvi potpredsjednik Radimir Čačić osuđen je na godinu i deset mjeseci zatvora s rokom kušnje od tri godine zbog prometne nesreće koju je skrivio u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika