12.05.2012. / 14:51

Autor: Hina

FBI trenira brazilske policajce

Stručnjaci američke agencije FBI obavili su trodnevno obučavanje brazilskih policajaca u sklopu priprema za Svjetsko nogometno prvenstvo 2014. i Olimpijske igre 2016, tvrde brazilski mediji.

FBI trenira brazilske policajceFBI trenira brazilske policajceStručnjaci američke agencije FBI obavili su trodnevno obučavanje brazilskih policajaca u sklopu priprema za Svjetsko nogometno prvenstvo 2014. i Olimpijske igre 2016, tvrde brazilski mediji.

Agenti FBI prenijela su svoja iskustva protuterorističke borbe brazilskim kolegama, a pozvala ih je brazilska vlada. Prema pisanju medija, posebna pažnja posvećena je obrani od kemijskih i bakterioloških napada, a simulirane su i situacije s taocima. Brazil će u samo dvije godine biti domaćin najvećih sportskih natjecanja, a glavni prioritet tamošnjih vlasti je sigurnost s obzirom na visoku stopu kriminaliteta.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika