13.05.2012. / 11:38

Autor: Hina

Kod Čabra snijeg i jedan iznad nule

U dijelu Gorskog kotara pada snijeg, a jutros u 9 sati na meteorološkoj postaji Parg kod Čabra, gdje pada jak i neprekidan snijeg, izmjerena je temperatura od jednog Celzijeva stupnja, doznaje se u Pomorskom meteorološkom uredu Rijeka.

U Gorskom kotaru su ponovno na snazi zimski uvjetiU Gorskom kotaru su ponovno na snazi zimski uvjetiU dijelu Gorskog kotara pada snijeg, a jutros u 9 sati na meteorološkoj postaji Parg kod Čabra, gdje pada jak i neprekidan snijeg, izmjerena je temperatura od jednog Celzijeva stupnja, doznaje se u Pomorskom meteorološkom uredu Rijeka.

Na Zavižanu je jutros u 8 sati izmjeren snježni pokrivač od 3 centimetra i temperatura od minus 3 Celzijeva stupnja, a padao je umjeren snijeg, kažu u Pomorskom meteorološkom uredu Rijeka.

Prema podacima Državnog hidrometeorološkog zavoda, u Rijeci je jutros u 9 sati izmjereno 8 Celzijevih stupnjeva, uz slabu kišu, a u Ogulinu su izmjerena 4 Celzijeva stupnja, također uz kišu.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika