13.05.2012. / 13:28

Autor: Totalsport

Tipsarević: Nikada se nisam toliko molio kiši

Nikada se u životu nisam toliko molio kiši. Samo sam želio da zatvore krov i da ne igramo po takvom vjetru - govorio je nakon meča Tipsarević

Janko TipsarevićJanko TipsarevićSrpski tenisač Janko Tipsarević nije bio niti blizu da unutar 24 sata na koljena baci prvog i trećeg tenisača na svijetu. Nakon pobjede protiv Novaka Đokovića, šaptom je pao protiv Rogera Federera.

Švicarac je ušao u finale ATP turnira u Madridu (plava zemlja) gdje će igrati protiv Tomaša Berdycha i s mogućom će pobjedom postati drugi tenisač na ljestvici. U polufinalu je Federer sa 6-2, 6-3 pobijedio Tipsarevića.

- Nikada se u životu nisam toliko molio kiši. Samo sam želio da zatvore krov i da ne igramo po takvom vjetru - govorio je nakon meča Tipsarević uz nastavak:

- Federer je zasluženo dobio, ali se definitivno bolje priviknuo na jaki vjetar. Uostalom, njegovoj igri takve okolnosti daleko manje štete. Dok sam servirao uz vjetar, i igrao, sve je bilo ok, ali su stvari postajale problematične kada bi igrao protiv vjetra. Tada nisam imao šanse.

Tipsarević je ipak zaključio:

- Nikada u životu nisam niti približno ovako dobro igrao na zemlji.

Vezane vijesti

Wimbledon: Lučić protiv Schoofs za glavni turnir

Wimbledon: Lučić protiv Schoofs za glavni turnir

Na odličan je način hrvatska tenisačica Mirjana Lučić (129. na WTA ljestvici) obavila prva dva zadatka u kvalifikacijama Wimbledona. U dva je meča… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika