15.05.2012. / 07:00

Autor: Bojana Križić

Aleksandra Grdić ostavila Juru iz Connecta i vratila se Azeru Berberu

Manekenka je prošli tjedan prijateljicama otkrila da joj je reper drag, ali da joj je njen bivši - suđen

Svoj je ljubavni život manekenka komentirala riječima: "Slobodna sam. Jura i ja smo samo dobri prijatelji“Svoj je ljubavni život manekenka komentirala riječima: "Slobodna sam. Jura i ja smo samo dobri prijatelji“Nakon što se vratila sa Kostarike, gdje je sudjelovala u reality showu "Survivor", manekenka Aleksandra Grdić odlučila se za neke konkretne promjene u svom životu. Tako je, doznajemo, odlučila prekinuti vezu s članom hip-hop skupine Connect Jurom Blaževićem s kojim je bila od prošlog ljeta te se vratila svom bivšem dugogodišnjem dečku Azeru Berberu. Kako je povjerila prijateljicama, to je napravila jer je shvatila da joj je njen bivši dečko Azer – suđen. Svoj je ljubavni život komentirala riječima: "Slobodna sam. Jura i ja smo samo dobri prijatelji“, a o Azeru je rekla samo kako su i dalje u kontaktu. Ništa više o njemu nije željela pričati, ali na spomen njegova imena spustila je pogled, a na licu joj se pojavio zagonetan osmjeh. „Ovog ljeta idem na Hvar i prijateljici u Francusku. Ona mi je obećala da će mi tamo naći nekog zgodnog Francuza“, u šali je nastavila Aleksandra. Nije željela detaljnije ulaziti u razloge prekida s Jurom. Doznajemo kako se prijateljicama povjerila da joj je reper drag, ali da joj je suđen sin umjetnika Mersada, Azer Berber: "Veza s Jurom bila joj je prenaporna. Ona je slobodan duh i odgovara joj muškarac poput Azera. Oni su jako slični i povezani te nikada nisu prekinuli komunikaciju“, rekle su nam njezine bliske prijateljice.

Cijeli članak pročitajte u tiskanom izdanju Extre.

Vezane vijesti

Aleksandra Grdić: Najviše sam suza prolila zbog Nevena

Aleksandra Grdić: Najviše sam suza prolila zbog Nevena

Bivšoj Miss Hrvatske Aleksandri Grdić show "Survivor" RTL Televizije drugi je reality-show u životu, a kako voli nove izazove, nije dvojila oko… Više

Komentari

registracija
23/12/11

jebokomunjare, 15.05.12. 09:00

ova mjenja decke ko carape....


registracija
27/6/10

cuci, 15.05.12. 12:53

manekenka ?!
celulit na bedrima, masnoca na vratu, slanina na rukama...stil manekenka?


registracija
6/4/12

elem, 16.05.12. 09:53

Ovo je najvažnija vijest. Stvarno smo društvo izopaćenih načela. Jedna obična posvuduša koja bi trebala valjda biti primjer mladima. Po čemu?


registracija
11/1/11

Kinezojapanac, 16.05.12. 20:44

Berberi su oduvijek imali jak želudac al oduvijek.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika