15.05.2012. / 20:36

Autor: Hina

Kazneno prijavljen vlasnik građevinske tvrtke

Policija je kazneno prijavila 64-godišnjaka iz Karlobaga, vlasnika i direktora građevinske tvrtke iz Rijeke, zbog sumnje da je stan koji je nakon izgradnje trebao predati tvrtki iz Đurđevca prodao trećoj osobi i tako svojoj tvrtki nezakonito priskrbio gotovo pola milijuna kuna, priopćila je danas primorsko-goranska Policijska uprava.

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaPolicija je kazneno prijavila 64-godišnjaka iz Karlobaga, vlasnika i direktora građevinske tvrtke iz Rijeke, zbog sumnje da je stan koji je nakon izgradnje trebao predati tvrtki iz Đurđevca prodao trećoj osobi i tako svojoj tvrtki nezakonito priskrbio gotovo pola milijuna kuna, priopćila je danas primorsko-goranska Policijska uprava.

Vlasnik i direktor riječke građevinske tvrtke osumnjičen je za kazneno djelo prijevare u gospodarskom poslovanju, a osim njega Općinskome državnom odvjetništvu u Rijeci kazneno je prijavljena i njegova tvrtka.

Policija je u istrazi utvrdila da je osumnjičenik kao vlasnik i direktor građevinske tvrtke lažnim prikazivanjem činjenica doveo u zabludu odgovorne osobe građevinske tvrtke iz Đurđevca. Stan u stambenoj zgradi u naselju Marčeljima u blizini Rijeke, nakon dovršetka radova, prodao je trećoj osobi iako je po dogovoru o kompenzaciji stan trebao predati u vlasništvo tvrtki iz Đurđevca, navodi policija.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika