16.05.2012. / 09:35

Autor: Hina

Kosor u Bjelovaru:

Porezne krtice & partijske krtice

Osvrnula se i na neprimjereno pozivanje na političku ostavštinu prvog predsjednika RH Franje Tuđmana, čije se ime rabi, kako je kazala, tek prigodničarski, "a oni koji misle da će na temelju toga dobiti izborne poene koriste ga tek kao kulisu iza koje se skrivaju sasvim drugačiji porivi

Predsjednica HDZ-a Jadranka Kosor izjavila je sinoć u Bjelovaru da se o novom vođi HDZ-a neće odlučivati na temelju dojma koji u javnosti ostavljaju njezini protukandidati, već na temelju rezultata koje je HDZ postigao u vrijeme kad je ona bila predsjednica Vlade i stranke, priopćeno je iz njezinog izbornog stožera.

"To je, ne nabrajajući sve učinjeno, dovoljan zalog da s optimizmom ulazim u predstojeće stranačke izbore", kazala je, po priopćenju, Kosor uoči skupa u Bjelovaru, gdje se susrela sa stranačkim izaslanicima iz Bjelovarsko-bilogorske županije.

Pojasnila je i razloge traženja imovinskih kartica ostalih pretendenata na čelnu funkciju za koje želi da se objave zbog, kako je istaknula, svođenja čistih računa unutar stranke koju već duže vremena potresaju razne afere, navodi se u priopćenju.

"Moja imovinska kartica već je odavno poznata i nikad od javnosti nisam ništa skrivala, što se baš ne bi moglo reći za neke kandidate", istaknula je Kosor.

U priopćenju se dalje kaže da se Kosor kritički osvrnula na neke bivše suradnike poput Gordana Jandrokovića, koji je preko noći nekoliko puta mijenjao mišljenje, ali je usprkos tome izrazila spremnost izbornu bitku dovesti do kraja, odnosno do izborne pobjede.

Spominjanje imena njegova - uzalud

Osvrnula se i na neprimjereno pozivanje na političku ostavštinu prvog predsjednika RH Franje Tuđmana, čije se ime rabi, kako je kazala, tek prigodničarski, "a oni koji misle da će na temelju toga dobiti izborne poene koriste ga tek kao kulisu iza koje se skrivaju sasvim drugačiji porivi", stoji u priopćenju.

Predsjednica HDZ-a najavila je, po priopćenju, i svojevrsnu decentralizaciju stranke, u kojoj će u kreiranju ukupne politike veću ulogu imati predsjednici županijskih i gradskih organizacija, koji će s predsjedništvom stranke odlučivati o svim najvažnijim pitanjima unutarstranačke strategije.

U pratnju predsjednice bili su Vladimir Šeks, Andrej Plenković, Josip Đakić, Branko Bačić i Ante Kulušić.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

registracija
23/12/11

jebokomunjare, 16.05.12. 10:14

svi ste vi djeca KOMUNJARA--HRVATSKA treba djecu POSTENIH HRVATA U POLITIKU......


registracija
9/5/12

pravednik3, 16.05.12. 11:48

A tko su pošteni Hrvati? Djeca ustaša, djeca domobrana, djeca lusera koji su izgubili sve u ratu i poretvorbi.

Čije li si ti pak dijete - očito su tvoji starci luzeri kojima su komunisti krivi zato što nisu završili škole, što nisu uspjeli u tuđmanovoj špretvorbi i što sada imaju penziju koja je samo 38 posto od plaće, a u samoupravnom socijalizmu je bila 80 posto. al da imaš pravo - jebokomunjare koji su tako brinuli za narod dajući mu 80 posto penzije, puno zdravstveno osiguranje, besplatno školovanje, daleko veće šanse u zapošljavanju i naravno daleko veći utjecaj na društvena kretanja no što ga može danas ostvariti...
I bolje da su komunjare propale jer nikada nebismo saznali koliko je u njihovo vrijeme bilo bolje nego u hrvatskoj varijanti neoliberalizma i prvobitne akumiulacije kapitala
imaš pravo - svi smo mi djeca komunjara - daj mi reci bar neko dijete poštenoga hrvata


registracija
16/6/10

nosonja, 16.05.12. 15:42

HDZ kredo
"sve što imam to sam ukr'o ,osim škole i mirovine, to sam platio"


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika