16.05.2012. / 12:15

Autor: Nacional.hr

PR tim J. Kosor ukazuje na 'incident'

Karamarkovi ljudi skidaju našu šeficu sa zida

Vijest kako je fotografija Jadranke Kosor, koja je uredno stajala u prostoriji za vrijeme predstavljanja svih drugih kandidata, skinuta sa zida medijima prenosi PR team Jadranke Kosor, koji upozorava i na način 'kako neki kandidati vode svoju kampanju'

Foto: Ilustracija (Pixsell)Foto: Ilustracija (Pixsell)U Šibeniku na predstavljanju programa kandidata za predsjednika HDZ -a, Tomislava Karamarka, iz stranačkih prostorija skinuta je fotografija aktualne predsjednice stranke, Jadranke Kosor, a nakon kratke Karamarkove izjave, novinarima i fotografima nije bio dopušten ulazak na održavanje skupa, izvještava mok.hr i sibenskiportal.hr.

Vijest kako je fotografija Jadranke Kosor, koja je uredno stajala u prostoriji za vrijeme predstavljanja svih drugih kandidata, skinuta sa zida medijima prenosi PR team Jadranke Kosor, koji upozorava i na način 'kako neki kandidati vode svoju kampanju'. Služba za odnose s javnošću ovaj je događaj iz nekog razloga u priopćenju naslovila 'incident u Rijeci'.

Od fotografa koji je uspio snimiti skidanje Jadranke Kosor sa zida tražilo se da odmah izbriše snimku, prenose lokalni šibenski mediji.

"Kad Karamarko bude predsjednik njegova slika sigurno neće visjeti na zidu", izjavio je anonimni HDZ-ovac koji je uklonio portret.

Na predstavljanju pred članovima Šibensko-kninskog HDZ-a na Trgu Andrije Hebranga pojavili su se bivši ministar Božidar Kalmeta, Tomislav Ninić, Tvrtko Pašalić, Neda Klarić, Danijel Mileta, Siniša Burić, Goran Pauk, Branka Juričev-Martinčev, Josip Odak, Željko Dulibić, Željko Bulat te gradonačelnica Knina i gradonačelnik Skradina, Josipa Rimac i Nediljko Dujić, koji su javno podržali Karamarka.

Novinari su imali pravo samo na kratku novinsku konferenciju i pritom ga upitali podržava li ga većina delegata Šibensko-kninske županije.

"To nije bitno. Bitno je komunicirati s ljudima, predstaviti program izaslanicima. Možda analizirati situaciju u stranci", odgovorio je Karamarko i ponovio svoju izjavu kako je kampanja postala 'prljava'.

Kritike kako bivši šef tajnih službi ne može biti predsjednik stranke nazvao je 'predizbornom haiku poezijom', a nagađanja kako je unutarstranačka utrka samo stepenica prema predsjedničkoj kandidaturi je odbacio.

"Naravno, predsjednik HDZ-a, pobjedničke stranke na idućim parlamentarnim izborima mora biti spreman i sposoban preuzeti mjesto hrvatskog premijera", rekao je.

Novinari su bili službeno telefonski pozvani na održavanje skupa, no nakon tih nekoliko pitanja Karamarku, medijskim djelatnicima nije bio dopušten ulaza u glavnu stranačku prostoriju. Ističe se kako je koordinatorica Izbornog stožera od novinara tražila pisani poziv uz pitanje tko ih je uopće pozvao.

Vezane vijesti

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko rekao je danas kako aktualna vlast tijekom proteklih šest mjeseci nije napravila ništa korisno za ovaj narod,… Više

Komentari

registracija
30/6/09

jebivjetar, 16.05.12. 16:24

Dajmo im da pucaju ! Sve HDZ-ovce naoružati i na bojno polje ! Tako će opravdati svoje lažne činove bojnika, pukovnika i nama nadu da ih više nikada nećemo vidjeti ! Neka šire ljubav i pokokaju se međusobno !


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika