16.05.2012. / 11:09

Autor: Hina

Slučaj Travolta: Jedan maser povukao tužbu

Neimenovani muškarac, koji je nedavno izjavio kako ga je holivudska zvijezda pokušala seksualno napastovati za vrijeme masaže u siječnju na Beverly Hillsu, povukao je tužbu pred sudom u Los Angelesu

ArhivaArhivaJedan od dvojice masera koji su Johna Travoltu optužili za seksualno uznemiravanje povukao je svoju tužbu protiv američkog glumca koja je bila teška čak dvije milijarde dolara, vidljivo je iz sudskih dokumenata do kojih su došli mediji.

Neimenovani muškarac, koji je nedavno izjavio kako ga je holivudska zvijezda pokušala seksualno napastovati za vrijeme masaže u siječnju na Beverly Hillsu, povukao je tužbu pred sudom u Los Angelesu.

"Slučaj je zasad odbačen, no to ne znači da ne može ponovno biti otvoren", rekao je za Reuters tužiteljev odvjetnik Okorie Okorocha.

Okorocha na sudu zastupa i drugog neimenovanog muškarca koji također tvrdi da ga je Travolta seksualno uznemiravao u hotelu Atlanta 28. siječnja. Taj slučaj je i dalje na sudu.

Glumčev odvjetnik Martin Singer oštro opovrgava sve navode iz dviju tužbi te ih naziva "apsurdnima i smiješnima".

Optužba je čista izmišljotina, nijedan od događaja nije se dogodio, rekli su izvori bliski holivudskom glumcu. Kažu da je Travolta u trenutku kada se dogodio navodni napad na masera od mjesta događaja bio udaljen 4000 km.

Vezane vijesti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

Sjedinjene Države uputile su Hrvatskoj čestitku u povodu Dana državnosti 25. lipnja. "U ime predsjednika Baracka Obame i naroda Sjedinjenih Država,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika