16.05.2012. / 14:03

Autor: Nacional.hr

Drpić: Novu stečajnu upraviteljicu Bašić dočekujemo s ružama

"Ne poznajemo stečajnu upraviteljicu, ali dočekat ćemo je džentlmenski, s bijelim ružama. Radujem se susretu s njom. Primit ćemo je i saslušati", izjavio je predsjednik Nezavisnog sindikata, Tonči Drpić

Tonči Drpić (Pixsell)Tonči Drpić (Pixsell)Anči Bašić nova je stečajna upraviteljica Jadrankamena, imenovao ju je stečajni sudac Paško Bačić, izvješta Večernji list.

"Ne poznajemo stečajnu upraviteljicu, ali dočekat ćemo je džentlmenski s bijelim ružama. Radujem se susretu s njom. Primit ćemo je i saslušati", izjavio je predsjednik Nezavisnog sindikata, Tonči Drpić i potvrdio kako novoj stečajnoj upraviteljici neće trebati policija za ulazak u pogone tvrtke.

Podsjetimo kako je dosadašnji stečajni upravitelj Ivo Bučan dao ostavku prošlog petka zbog sukoba s radnicima te nakon što je Drpić primljen kod Vlade. Radnici Jadrankamena, predvođeni sindikatom, nisu prihvatili Bučana i njegov ulazak u tvrtku u Pučišćima na otoku Braču ostat će zapamćen po intervenciji policije o kojoj se raspravljalo i u Saboru.

Vezane vijesti

'Pozivanje na otpor i samovlast'

'Pozivanje na otpor i samovlast'

Kod suca istrage Županijskog suda u Splitu u tijeku je ispitivaje četvorice radnika Jadrankamena, koji su privedeni jučer u Policijsku upravu u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika