16.05.2012. / 17:38

Autor: Totalsport

Mulabegović četvrti u Daeguu

Podsjetimo, prije nekoliko je dana Mulabegović u Kingstonu postavio osobni rekord (20.66), a predstojeće ga subote očekuje premijerni nastup u Dijamantnoj ligi - nastupit će na mitingu u Šangaju

Nedžad Mulabegović Nedžad Mulabegović Hrvatski atletičar Nedžad Mulabegović osvojio je četvrto mjesto u bacanju kugle na mitingu World Challenge serije u korejskom Daeguu.

Nije Mulabegović uspio u srijedu baciti preko 20 metara, najdalje je njegova kugla letjela do 19.70 čime mu je za 64 centimetra pobjeglo mjesto na postolju koje je zauzeo bivši svjetski prvak, Amerikanac Adam Nelson. Njegov sunarodnjak Ryan Whiting je odnio pobjedu s rezultatom 21.14 m, a drugi je bio aktualni svjetski doprvak, Kanađanin Dylan Armstrong (20.72).

Spomenimo i da su, osim hica koji mu je donio četvrto mjesto, i svi ostali Mulabegovićevi pokušaji bili uspješni, a kugla se pritom zaustavljala na 19.17, 19.31 i 19.35 metara.

Podsjetimo, prije nekoliko je dana Mulabegović u Kingstonu postavio osobni rekord (20.66), a predstojeće ga subote očekuje premijerni nastup u Dijamantnoj ligi - nastupit će na mitingu u Šangaju.

Od ostalih rezultata iz Daegua, spomenimo pobjedu Justina Gatlina (9.93), odnosno Carmelite Jeter (11.11) na 100 metara, te najbolje svjetske rezultate sezone Dmitrija Tarabina u bacanju kladiva (82.75) i Eunice Jepkoech Sum na 1500 metara (4:05.99).

Vezane vijesti

Bolt: Nitko u Londonu nema šanse protiv mene!

Bolt: Nitko u Londonu nema šanse protiv mene!

Najbrži čovjek svijeta Usain Bolt "obavijestio" je sve konkurente na predstojećom Olimpijskim igrama u Londonu da nemaju što tražiti protiv njega u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika