18.05.2012. / 13:45

Autor: Nacional.hr

Iz proračuna za Čačićev namelifting

Proizvodnja ugleda

Dovoljno je tek podsjetiti da je u posljednjem istraživanju javnog mnijenja Radimir Čačić proglašen drugim najnegativnijim političarem. Odmah iza bivšeg premijera Ive Sanadera

Radimir ČačićRadimir ČačićPrvi potpredsjednik i ministar gospodarstva Radimir Čačić od početka mandata čest je gost u medijima. No, koliko se često tamo pojavljuje i u koje svrhe jasno je tek kada se pogledaju službeni podaci Ministarstva gospodarstva.

Čačić je jučer potvrdio medijske napise prema kojima je Ministarstvo gospodarstva zakupilo polugodišnji termin na Prvom programu Hrvatskog radija u kojem će se ministar Čačić 'hvaliti' svojim uspjesima. To zadovoljstvo stajati će ih 115 tisuća proračunskih kuna.

No, to nije sve. Za usluge promidžbe i informiranja u 2012. godini u planu im je potrošiti nešto više od 919 tisuća kuna i to putem medijskog prostora na 19 lokalnih televizijskih i 3 radio postaje.

Problem nije u tome koliko će proračunskog novca Čačić potrošiti, nego u što će ga potrošiti. Tako su u Ministarstvu gospodarstva tportalu otvoreno odgovorili kako će sredstva utrošiti u ispravljanje neistinitih informacija o radu Ministarstva koje se pojavljuju u pojedinim medijima.

U prijevodu, Čačić će za obračun s neistomišljenicima iskoristiti proračunski novac, a istovremeno će pokušati povećati svoj ugled koji zbog njegovih medijskih istupa i suđenja za prometnu nesreću u Mađarskoj baš i nije na visokoj razini.

Dovoljno je tek podsjetiti da je u posljednjem istraživanju javnog mnijenja Radimir Čačić proglašen drugim najnegativnijim političarem. Odmah iza bivšeg premijera Ive Sanadera.

Vezane vijesti

'Nema više naplaćivanja opomena'

'Nema više naplaćivanja opomena'

Vlada je Hrvatskom saboru uputila Prijedlog zakona o javno-privatnom partnerstvu. Prema riječima prvog potpredsjednika i ministra gospodarstva… Više

Komentari

registracija
24/7/11

mrvek, 18.05.12. 14:03

jadimir gazić


registracija
18/1/08

ankicascreiber, 18.05.12. 14:13

iza svake prepotencije krije se neka impotencija!

uglavnom impotentne ljude možemo tražiti u politici.

i Zoki je prenapuhan i bahat, kao i saborski zastupnici i ministri u vladi.


registracija
18/1/08

ankicascreiber, 18.05.12. 14:47

što se dogodilo sa demokracijom u HR kada čovjek koji uživa 2.9% potpore javnosti ima 100% vlasti. Svojevremeno su Milka Planic, i Mika Špiljak uživali veću potporu javnosti.


registracija
9/5/10

lolobrigita, 18.05.12. 15:50

Vječno će ostati pitanje:
Je li bolje da ti Paravinja stane ili da ti Čačić ne stane?


registracija
3/9/10

vasiona55, 18.05.12. 18:02

Ovaj hazjajin mi je najveće razočaranje. Pa on je oličenje gazde, tiranina i svojim stavom prikriva svaku svoju nemogućnost normalnog djelovanja. Jer, niti on, kao ni 99% vladajućih, pojma nema kuda bi to on nas trebao odvesti. Zna da se radi o budućnosti, no ako i zna da bi ta budućnost trebala biti bolja no što je sadašnjost, uopće nema ideju kako to ostvariti. Osim nekih graditeljskih nebuloza s fasadama i uredima za vlastodršce, ništa pametno i svrsishodno.


registracija
6/3/11

erdedi, 18.05.12. 18:20

vasiona55@
Dobro rečeno. U svojoj bahatostni nije u stanju iskoristiti ni gotovi plan koji mu se ovdje otvoreno nudi: http://patriotpokret.com.hr/


registracija
18/1/08

ankicascreiber, 18.05.12. 19:39

vladimir ferdelji je za klasu iznad Cacica i Linica.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika