18.05.2012. / 14:47

Autor: Nacional.hr

Kerum-imperij na rasprodaji

Imovina koju stavlja na tržište vrijedna je 400 milijuna eura. Gradonačelnik Splita međutim tvrdi da ne propada, nego da je razlog za rasprodaju 'konstantno maltretiranje pojedinih medija', što je valjda prvi slučaj da jedan poduzetnik opsežnu poslovnu akciju pravda ovim razlogom

Željko Kerum i Nevenka Bečić; Photo: Ivana Ivanović/PIXSELL Željko Kerum i Nevenka Bečić; Photo: Ivana Ivanović/PIXSELL Splitski gradonačelnik Željko Kerum prodaje većinu svog poslovnog carstva, a na popisu nekretnina je čak i prodajni centar Joker, za koji je tvrdio da nije na tržištu.

"Prvo ću prodati nekretnine koje još nisu u funkciji. Što se tiče brenda trgovine Kerum, on će ostati i nastaviti djelatnost, ali je upitno tko će biti vlasnik. Najbitnije je da trgovine Kerum nastavljaju s radom, a bit će preuzete i sve obveze", kazao je Kerum za Večernji list.

Imovina koju stavlja na tržište vrijedna je 400 milijuna eura. Gradonačelnik Splita međutim tvrdi da ne propada, nego da je razlog za rasprodaju 'konstantno maltretiranje pojedinih medija', što je valjda prvi slučaj da jedan poduzetnik opsežnu poslovnu akciju pravda ovim razlogom.

Na popisu za prodaju su hotel Marjan, šoping-centar Joker, projekti u Lori, Periska, Koteks, Kila na Bačvicama, Keri na Dujmovači, hotel Central, hotel Žnjan, poslovni prostor na rivi, restoran Aria, stambena zgrada na Trsteniku, zatim zgrada Plive u Kaštelima, objekti u Kaštelima, Rogoznici, hotel i stara škola u Podstrani, apartmani na Čiovu, poslovne zgrade u Malom Lošinju, Boriku, Poreču, prostori u Stobreču, Dubrovniku, Stonu i Buzetu, kamp i zemljište u Supetru, dva zemljišta i zgrada u Milni, farma i zemljište u Drnišu, kino Central, vila Tuškanac i restoran Šumski dvor u Zagrebu.

Vezane vijesti

Kerum: Ne pregovaram više s Končarom oko hotela Marjan

Kerum: Ne pregovaram više s Končarom oko hotela Marjan

Splitski gradonačelnik Željko Kerum izjavio je kako više ne pregovara s Dankom Končarom oko kupnje i ulaska u projekt hotel Marjan na Zapadnoj obali,… Više

Komentari

registracija
31/1/10

STTony, 18.05.12. 15:22

Da se Keri ne sprema brisnuti iz države?


registracija
3/9/10

vasiona55, 18.05.12. 17:38

Molim vas da me netko pouči kako za 20 godina steći imovinu vrijednu 400 milijuna eura. Rado bih saznala teoriju prije nego umrem. Praksu ostavljam potomstvu.


registracija
12/1/11

siziff, 19.05.12. 14:04

Kome Rumke prodaje i za koji keš, projekt veeeeelikogaaaaaaaaa Isuseka na splitskoj rivi.

Možda se Bozy javi, ako mu Zoki poveča pinku iz proračuna.



PS
Izgleda da je taj dobročinitelj isto u krizi, čim ne pomaže svoje ekstra-turbo vjernike sa nakanama povjesnih dimenzija dokaza vjere (i poštenja HE HE)


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika