21.05.2012. / 10:11

Autor: Totalsport

TBL doigravanje: Beşiktaş korak bliže finalu

Od samog je početka momčad Ergina Atamana imala kontrolu utakmice u svojim rukama i polako povećavala prednost

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaKošarkaši Beşiktaşa poveli su s 2-1 u polufinalnoj seriji doigravanja turskog prvenstva. Kao domaćini su u nedjelju nadigrali Galatasaray sa 74-65.

Od samog je početka momčad Ergina Atamana imala kontrolu utakmice u svojim rukama i polako povećavala prednost. U posljednju je četvrtinu ušla s plus 11 (62-51) i mirno privela dvoboj kraju.

S 21 košem i sedam skokova prvo je ime Beşiktaşa bio David Hawkins, a sa 16 se poena istaknuo i Carlos Arroyo. Bosanac Nihad Đedović i Srbin Boris Savović bili su najefikasniji kod Galatasaraya sa po 16 poena. Hrvatski košarkaš Lukša Andrić ubacio je sedam koševa (šut 2-5 iz igre) i uhvatio tri lopte pod obručima.

Četvrti okršaj dvaju istanbulskih klubova na rasporedu je u utorak, a u finale će momčad koja dođe do tri pobjede. U drugom polufinalu igraju Banvit i Anadolu Efes, a nakon dvije je utakmice rezultat u seriji 1-1.

TBL doigravanje, polufinale, 3. utakmica:

Beşiktaş - Galatasaray 74-65,

Beşiktaş vodi u seriji 2-1

Vezane vijesti

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milanska Olimpia nakon angažmana Richarda Hendrixa odlučila je hrvatskog košarkaškog reprezentativca Leona Radoševića uputiti na posudbu, a najbliže… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika