21.05.2012. / 14:45

Autor: Totalsport

NHL: Phoenix spasio seriju

Prekinuli su Coyotesi seriju od osam uzastopnih pobjeda kalifornijske momčadi, koja je do ove utakmice u doigravanju imala impresivan omjer od 11 pobjeda i samo jednog poraza

Foto: Ilustracija (Reuters)Foto: Ilustracija (Reuters)Clarence Campbell Bowl, trofej namijenjen pobjedniku Zapadne konferencije NHL lige, bio je u nedjelju poslijepodne spreman za dodjelu Los Angeles Kingsima u njihovu Staples Centeru.

Ta činjenica kao da je razljutila Phoenix Coyotese, koji su izbjegli "metlu" u četvrtoj utakmici finala produljivši seriju 2-0 gostujućom pojedom. Oba je gola za momčad iz pustinje zabio Shane Doan, dok je golman Mike Smith briljirao s 36 obrana došavši do svoje treće netaknute mreže u doigravanju.

Prekinuli su Coyotesi seriju od osam uzastopnih pobjeda kalifornijske momčadi, koja je do ove utakmice u doigravanju imala impresivan omjer od 11 pobjeda i samo jednog poraza.

Konferencijski su naslov losanđeleške momčadi, prvi i jedini nakon 1993. godine, Coyotesi zasad odgodili najmanje na 48 sati, jer se peta utakmica u Phoenixu igra u utorak. Sastav Darryla Suttera ove je sezone u doigravanju dobio svih sedam gostujućih utakmica.

NHL doigravanje, finale Zapadne konferencije:

Los Angeles - Phoenix 0-2,

Los Angeles vodi 3-1 u seriji

Vezane vijesti

NHL: Kingsi na pobjedu od Stanley Cupa

NHL: Kingsi na pobjedu od Stanley Cupa

Hokejaši Los Angeles Kingsa u trećoj su utakmici finalne serije NHL doigravanja, prvoj na svom ledu, u Staples Centeru, pobijedili New Jersey Devilse… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika