21.05.2012. / 16:32

Autor: Hina

Prvaci vladajućih:

Karamarko - očekivano

Predsjednik vlade i SDP-a Zoran Milanović izjavio je danas u vezi unutarstranačkih izbora u HDZ-u kako je primio na znanje rezultat jedne utakmice te dodao da će novi predsjednik HDZ-a sada moći vidjeti "jednu potpuno novu dimenzije politike".

Radimir Čačić i Zoran Milanović Radimir Čačić i Zoran Milanović Predsjednik vlade i SDP-a Zoran Milanović izjavio je danas u vezi unutarstranačkih izbora u HDZ-u kako je primio na znanje rezultat jedne utakmice te dodao da će novi predsjednik HDZ-a sada moći vidjeti "jednu potpuno novu dimenzije politike".

HDZ je zastupljen u Hrvatskom saboru i ima program, to je velika stranka, druga po snazi i nije nam politički svejedno tko će pobijediti, dodao je Milanović.

To je trajalo mjesecima, tako da smo se svo to vrijeme suzdržavali od komentara i nismo baš ništa komentirali, pa neću ni sada, nego naprosto primiti na znanje rezultat jedne utakmice, rekao je Milanović novinarima u Chicagu gdje sudjeluje na NATO summitu.

Čačić: To je očekivano

- Prvi potpredsjednik Vlade i ministar gospodarstva Radimir Čačić izjavio je kako je pobjeda Tomislava Karamarka za predsjednika HDZ-a za njega očekivana.

"To je očekivano. Nisam očekivao Kujundžića u drugom krugu, ali Karamarka sam očekivao kao pobjednika", kazao je Čačić odgovarajući na pitanja novinara u stanci današnje 7. konvencije hrvatskih izvoznika.

Na pitanje zbog čega je to očekivao Čačić je rekao "pa iz svega što se dešavalo. Ovo sve ostalo ili nema dovoljno snage, ili se diskreditiralo, a o tome znate i vi dosta, kao i ja i naš pravosudni sustav".

"Karamarko, ako ništa drugo, možda nije doprinosio strastveno raščišćavanju svega, barem citiram Bajića, ali u svakom slučaju nije spriječio", rekao je Čačić.

Vezane vijesti

'Nakon pravomoćne presude moći ćemo razgovarati o Čačiću'

'Nakon pravomoćne presude moći ćemo razgovarati o Čačiću'

Pravomoćna presuda u postupku koji se pred mađarskim sudom vodi protiv prvog potpredsjednika vlade Radimira Čačića bit će konačna točka orijentacije… Više

Komentari

registracija
23/12/11

jebokomunjare, 21.05.12. 22:11

Ima vas karamarko saci,hrhehehe


registracija
6/4/12

elem, 22.05.12. 11:04

Karamarko može držati u šaci, zna se što.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika