22.05.2012. / 11:45

Autor: Totalsport

HEBA: Olympiacos poveo protiv Panathinaikosa

Georgios Printezis s 18 i Kostas Papanikolaou sa 16 poena bili su najbolji kod Olympiacosa, dok je Ian Vougioukas s 20 koševa bio najefikasniji kod Panathinaikosa

Košarkaši Panathinaikosa (Reuters)Košarkaši Panathinaikosa (Reuters)S četiri je dana zakašnjenja počela finalna serija grčkog košarkaškog prvenstva, a u prvoj je utakmici velikih rivala Olympiacos na svome parketu svladao Panathinaikos s 84-78.

Podsjećamo, u četvrtak su uoči predviđenog starta finala huligani iz redova navijača Olympiacosa kamenovali autobus s igračima Panathinaikosa i pritom ozlijedili Startosa Perperogloua i Stevena Smitha, tako da je utakmica odgođena. Panathinaikos je bolje krenuo u današnji sudar, dobio prvu četvrtinu s 20-15, ali nakon toga se sve okrenulo na stranu domaćina.

Aktualni europski prvaci su u drugoj četvrtini slavili s 26-13 i otvorili put ka trijumfu i vodstvu s 1-0 u seriji na tri pobjede. Georgios Printezis s 18 i Kostas Papanikolaou sa 16 poena bili su najbolji kod Olympiacosa, dok je Ian Vougioukas s 20 koševa bio najefikasniji kod Panathinaikosa. Dimitris Diamantidis je dodao 15 koševa i šest asistencija.

Druga je utakmica na rasporedu u četvrtak, a domaćin je Panathinaikos.

HEBA doigravanje, finale, 1. utakmica:

Olympiacos - Panathinaikos 84-78

Olympiacos vodi s 1-0 u seriji

Vezane vijesti

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milanska Olimpia nakon angažmana Richarda Hendrixa odlučila je hrvatskog košarkaškog reprezentativca Leona Radoševića uputiti na posudbu, a najbliže… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika