22.05.2012. / 16:25

Autor: Totalsport

Mourinho produljio s Realom do 2016. godine

Podsjećamo, prethodni je ugovor vezao Mourinha do 2014. godine, a novi ga, dakle, obvezuje do 2016., čime su okončana medijska nagađanja o njegovom mogućem odlasku ponajprije na Otok

Jose Mourinho (Reuters)Jose Mourinho (Reuters)Real Madrid potvrdio je službeno putem internetske stranice dvogodišnje produljenje suradnje s karizmatičnim trenerom Joseom Mourinhom.

Podsjećamo, prethodni je ugovor vezao Mourinha do 2014. godine, a novi ga, dakle, obvezuje do 2016., čime su okončana medijska nagađanja o njegovom mogućem odlasku ponajprije na Otok.

Otkako je 31. svibnja 2010. godine preuzeo kormilo "kraljevskog kluba" Mourinho je osvojio Kup kralja 2011. godine i španjolsko prvenstvo prošle sezone. Pritom je Portugalac s Realom srušio i niz rekorda. Naslov u Primeri osvojen je s rekordnih 100 bodova, uz najveći broj postignutih golova (121), najveći broj ostvarenih pobjeda (32) kao i pobjedama protiv svih suparnika.

Nakon samo dvije sezone na klupi Mourinho je već peti na ljestvici Realovih trenera s najvećim brojem ostvarenih pobjeda u Primeri i najbrži koji je došao do brojke od 50. ostvarenih trijumfa. Naime, za to su mu trebale tek 62 utakmice.

U Ligi prvaka Mourinho je s Realom u dvije posljednje godine zaustavljen u polufinalu. Prošle je godine za "kraljevski klub" bila kobna Barcelona, a ove Bayern.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika