22.05.2012. / 16:33

Autor: Hina

Natjecanje u ljubljenju otvara ovogodišnji "Casanovafest"

Prvo hrvatsko natjecanje u ljubljenju otvorit će 28. lipnja u Vrsaru četvrti Festival ljubavi i erotike Casanovafest, koji će tijekom tri dana ugostiti niz umjetničkih događanja posvećenih ljubavi i podsjetiti na Casanovu, kojemu je taj istarski gradić, kako je zapisao u svojim memoarima, ostao u sjećanju zbog "dobrog ića, refoška i lijepih žena".

Foto: Anto Magzan/PIXSELLFoto: Anto Magzan/PIXSELLPrvo hrvatsko natjecanje u ljubljenju otvorit će 28. lipnja u Vrsaru četvrti Festival ljubavi i erotike Casanovafest, koji će tijekom tri dana ugostiti niz umjetničkih događanja posvećenih ljubavi i podsjetiti na Casanovu, kojemu je taj istarski gradić, kako je zapisao u svojim memoarima, ostao u sjećanju zbog "dobrog ića, refoška i lijepih žena".

Pravila natjecanja jednostavna su, sudionici moraju biti već formirani par i moraju biti punoljetni, a ne postoji gornja dobna granica. Stručni žiri izabrat će najsenzualniji poljubac koji će trajati oko četiri minute, koliko i glazbena podloga, remiksirana verzija pjesme "Casanova Kiss" Petule Clark i koji će dobiti tisuću kuna, rekla je direktorica festivala Mariam Abdelghani.

Casanovafest održava se tradicionalno krajem lipnja u Vrsaru i kroz različita umjetnička područja, književne večeri, izložbe, predavanja, gastronomsku ponudu afrodizijaka, filmske projekcije i koncerte slavi vječnu temu ljubavi.

U Muzeju prekinutih veza za koji bi, rekla je koordinatorica festivala Diana Dropulić, i sam Casanova imao što ponuditi, danas je predstavljen i novi vizualni identitet festivala koji je osmislio studio Sonda, a koji asocira na more, srca, ženske čari i poljubac. Po njezinim riječima, festival će još jednom potaknuti sva osjetila na uživanje, a detaljan program bit će najavljen dva tjedna prije njegova početka.

Vezane vijesti

Terraneo u Šibeniku i Garden u Petrčanima na listi najbolji ljetnih festivala

Terraneo u Šibeniku i Garden u Petrčanima na listi najbolji ljetnih festivala

Britanski list "The Telegraph" na listu najboljih ljetnih rock i pop festivala ove godine u Europi uvrstio je čak dva koja se održavaju u Hrvatskoj:… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika