23.05.2012. / 16:45

Autor: Totalsport

Kranjčar: Dokazali smo da nam u Iranu nema ravnih

- Možda nismo igrali lijepo u posljednjih nekoliko utakmica, ali imamo potencijala da napredujemo svakim danom

Zlatko Kranjčar (Pixsell)Zlatko Kranjčar (Pixsell)Hrvatski nogometni stručnjak i trener iranskog kluba Sepahan, Zlatko Kranjčar, pohvalio je svoje igrače za plasman u četvrtfinale Azijske Lige prvaka, te naglasio kako je njegova momčad dokazala superiornost kada je iranski nogomet u pitanju.

Sepahan je plasman među osam najboljih izborio svladavši na svom terenu još jedan iranski klub Esteghlal s 2-0, a prije svega desetak dana je 55-godišnji Cico Kranjčar proslavio i osvajanje naslova državnog prvaka.

- Dokazali smo da smo najbolja momčad u Iranu. Bili smo dominantniji i igrali bolje cijelu utakmicu. Čestitam cijeloj momčadi i navijačima na ovoj pobjedi. Uvjeren sam da još uvijek imamo prostora za napredak u našoj igri - rekao je Kranjčar nakon pobjede.

- Možda nismo igrali lijepo u posljednjih nekoliko utakmica, ali imamo potencijala da napredujemo svakim danom. Danas smo odigrali taktički savršenu utakmicu, a igrači su ispunili sve što sam od njih tražio - zaključio je bivši izbornik reprezentacije Hrvatske.

I trener Esteghlala, Parviz Mazloumi, priznao je da je Sepahan sasvim zasluženo otišao dalje.

- Nismo igrali onako kako smo se dogovorili, a golovi u prvom poluvremenu su nas uništili. Praktički cijelu utakmicu nismo stvorili nijednu pravu priliku za pogodak. Sepahan je nagrađen za snažan pristup utakmici i požrtvovnost. Izvedba njegovih igrača na taktičkoj je razini bila savršena - priznao je.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika