24.05.2012. / 11:49

Autor: Totalsport

Montepaschi u polufinalu

Hrvatski razigravač Varesea Rok Stipčević bio je vrlo indisponiran u ovom susretu

Rok Stipčević (Pixsell)Rok Stipčević (Pixsell)Košarkaši Montepaschija iz Siene u 4. utakmici doigravanja talijanske lige u gostima su svladali Varese 91-75 i ukupnim rezultatiom 3-1 izborili polufinale protiv Sassarija.

Poraz u trećoj utakmici četvrtfinalne serije očito je motivirao aktualne prvake koji su odličnom igrom u narednoj utakmici na gostujućem parketu nadigrali Varese. Sastav iz Siene vodio je tijekom cijelog ogleda, a na početku zadnje četvrtine imali su 13 koševa viška. Najefikasniji kod Montepaschija bio je Andersen s 19 koševa i 6 skokova, McCalebb je dodao 15 uz šest asistencija, a vrlo je dobro svojih 18 minuta iskoristio Lavrinovič za također 15 poena.

Hrvatski razigravač Varesea Rok Stipčević bio je vrlo indisponiran u ovom susretu. Naime, Zadranin u 26 minuta nije uspio poentirati, a probao je dva puta za dva i dva puta za tri poena. Ubilježio je tek 3 dodavanja i jedan skok. Diawara je bio najučinkovitiji kod domaćih s 26 koševa i 7 skokova.

Montepaschi koji je u povijesti osvojio šest naslova državnog prvaka, ima čak pet titula u nizu. Uz njih, polufinale su već izborili Sassari, te Emporio Armani Milano, dok u preostalom četvrtfinalnom srazu Cantu vodi protiv Scavolinija 2-1 u seriji, a 4. utakmica igra se u četvrtak u Pesaru.

Lega A Basket, četvrtfinale, 4. utakmica:

Varese - Montepaschi Siena 75-91

Montepaschi dobio seriju 3-1

Vezane vijesti

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milanska Olimpia nakon angažmana Richarda Hendrixa odlučila je hrvatskog košarkaškog reprezentativca Leona Radoševića uputiti na posudbu, a najbliže… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika