24.05.2012. / 14:15

Autor: Totalsport

Juventus ponudio 30 milijuna eura za Cavanija?

Iako ima valjani ugovor do 2016. godine, teško će momčad s talijanskog juga zadržati napadača koji je kod njih došao na ljeto 2010. godine (iz Palerma) i vrlo brzo postao njihov najbolji strijelac

Edinson Cavani (Reuters)Edinson Cavani (Reuters)Edinson Cavani, sjajni 25-godišnji urugvajski nogometaš i najbolji napadač Napolija, bit će evidentno jedna od zvijezda skorašnjeg ljetnog prijelaznog roka.

Iako ima valjani ugovor do 2016. godine, teško će momčad s talijanskog juga zadržati napadača koji je kod njih došao na ljeto 2010. godine (iz Palerma) i vrlo brzo postao njihov najbolji strijelac. Inače, ove je sezone s 23 pogotka bio treći strijelac talijanske Serije A, a zabio je i jedan od dva Napolijeva pogotka u finalu Kupa, u pobjedi protiv Juventusa.

Premda se dosad Cavani uglavnom spominjao u kontekstu odlaska u novog europskog prvaka Chelseaja, sve jači mig prema Napoliju, u tom pogledu, šalje Juventus. Prema saznanjima talijanskih medija Juventus je spreman na petogodišnji ugovor s Cavanijem i voljan je Napoliju platiti 30 milijuna eura odštete.

Da je Napoli izborio plasman u kvalifikacije Lige prvaka iduće sezone vjerojatno bi pod svaku cijenu želio zadržati Cavanija. No, s obzirom na to da se klub iz Napulja plasirao "samo" u Europa ligu, lako je moguće da će sada, kada je Cavani na visokoj cijeni, pokušati prodati svoje najskuplje "oružje". Pitanje je očigledno samo: Juventus ili Chelsea?

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika