24.05.2012. / 16:40

Autor: NCL Promo

Sezona open air koncerata počinje u Westgateu

Za uvod u svaku od glazbenih večeri pobrinut će se ekipa s HIT FM radija, a sat vremena prije svakog koncerta fanovi Colonije, Nene Belana i Nine moći će upoznati svoje idole i fotografirati se s njima, prilikom čega je dodatna zabava - zagarantirana

Nina BadrićNina BadrićNajveći hrvatski trgovački centar, Westgate Shopping City, pripremio je poseban poklon svim svojim vjernim posjetiteljima i kupcima - Westgate Shopping & Music fest. Trodnevna glazbena poslastica na otvorenom, točnije na zadnjoj etaži garaže Westgatea, uz vrhunsku produkciju zvuka i rasvjete, te slobodan ulaz oduševit će sve posjetitelje. Vrhunska je zabava zajamčena uz Coloniju & Slavonia Band, Nenu Belana & Fiumense i hrvatsku predstavnicu na ovogodišnjem Eurosongu, Ninu Badrić, te uz već tradicionalnu shopping avanturu, Late Night Shopping predstavlja idealan uvod u duge i tople ljetne dane.

Raspored open air koncerata

Četvrtak, 07. lipnja 2012. od 21 sat

  • Colonia & Slavonia bend

Petak, 08. lipnja 2012. od 21 sat

  • Neno Belan & Fiumensi

Subota, 09. lipnja 2012. od 21 sat

  • Nina Badrić

Za uvod u svaku od navedenih glazbenih večeri pobrinut će se ekipa s HIT FM radija, a sat vremena prije svakog koncerta fanovi Colonije, Nene Belana i Nine moći će upoznati svoje idole i fotografirati se s njima, prilikom čega je dodatna zabava - zagarantirana.

Uz glazbeni spektakl, posjetitelje očekuje i rekordno sniženje cijena

Kako bi doživljaj dolaska u Westgate bio potpun, uz bezvremenske hitove hrvatskih glazbenih zvijezda, svi posjetitelji moći će uživati i u još jednom Late Night Shoppingu - shopping avanturi koja se ne propušta, u razdoblju od četvrtka, 07. lipnja do nedjelje, 10. lipnja 2012. godine.

Vezane vijesti

Otkazan koncert Nine Badrić u KD Lisinski

Otkazan koncert Nine Badrić u KD Lisinski

Koncert Nine Badrić koji se trebao održati u četvrtak, 31. svibnja 2012.g. u sklopu Zvjezdanog ciklusa Zagrebačke filharmonije, otkazuje se iz… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika