24.05.2012. / 16:55

Autor: Nacional.hr

Samsung predstavio Galaxy Ace Duos

Galaxy Ace Duos sustav za dvije SIM kartice maksimizira fleksibilnost komunikacije omogućujući korisnicima upravljanje s dva odvojena broja mobitela na jednom pametnom telefonu

Samsung Galaxy Ace DuosSamsung Galaxy Ace DuosSamsung je najavio novi mobilni telefon, Samsung Galaxy Ace. Dizajniran za korisnike koji žive aktivnim načinom života, Galaxy Ace Duos bit će dostupan od lipnja prvo u Rusiji, nakon čega će se proširiti i na tržišta u Europe, CIS-a, Latinske Amerike, jugoistočne i jugozapadne Azije, Bliskog istoka, Afrike i Kine.

Galaxy Ace Duos kombinira vrhunski dizajn, tehničke karakteristike naprednih performansi te sustavpodrške za dvije SIM kartice što omogućuje korisnicima upravljanje vlastitim poslovnim i privatnim životom pomoću svog pametnog telefona. Korisnici će također moći koristiti uređaj za dvije SIM kartice s različitima sustavom naplate, prebacivati se s jedne na drugu po potrebi ili kada im je to cjenovno prihvatljivije.

"S praktičnošću koji pružaju dvije SIM kartice, poboljšanom povezivosti i performansama tehničkih karakteristika, Galaxy Ace Duos pruža elegantan dizajn i nevjerojatne značajke korisnicima pametnog telefona kako bi zadovoljio sve njihove potrebe", izjavio je JK Shin, predsjednik i voditelj poslovne jedinice za IT & mobilnu komunikaciju, Samsung. "Nastavljamo slušati naše korisnike i vodimo ih u izvanredan život širenjem naše Galaxy linije pametnih uređaja, koja i dalje nastavlja privlačiti pažnju kao jedna od najpoznatijih i najpopularnijih mobilnih marki na svijetu."

Galaxy Ace Duos sustav za dvije SIM kartice maksimizira fleksibilnost komunikacije omogućujući korisnicima upravljanje s dva odvojena broja mobitela na jednom pametnom telefonu. Samsungova jedinstvena značaka nazvana 'Dual SIM always on' automatski preusmjerava pozive s broja na drugu SIM karticu, čak i kada se korisnik služi prvom SIM karticom. To korisniku omogućava upravljanje poslovnim i privatnim životom bez propuštanja poziva.

Galaxy Ace Duos temelji se na nasljeđu uređaja Galaxy Ace. Riječ je o elegantnom, kompaktnom i ultra modernom uređaju koji nadopunjuje stil. Zaslon osjetljiv na dodir veličine 3,5 inča omogućava korisnicima gledanje poruka, multimedijalnih i internetskog sadržaja uz postizanje visokih performansi. HSDPA 7.2 povezivost pruža poboljšane performanse pretraživanja i brzo preuzimanje sadržaja s minimalnim zaostajanjem kako bi korisnik s lakoćom mogao uravnotežiti privatne i poslovne zadatke. Osim toga, korisnici mogu iskoristiti ugrađenu 5MP kameru za snimanje i dijeljenje zadivljujućih fotografija i videa.

Samsungovo TouchWiz korisničko sučelje omogućuje korisnicima jednostavnu i glatku navigaciju telefonom. 3GB prostora za pohranu osigurava korisnicima sigurno pohranjivanje videa, glazbe i slika dok su u pokretu. ChatON, Samsungova komunikacijska usluga koja povezuje korisnike bilo koje platforme u jednu zajednicu, osigurava da su korisnici uvijek povezani sa sadržaje i važnim kontaktima.

Vezane vijesti

Huawei predstavio svoje uređaje na sajmu Mobile Asia Expo 2012

Huawei predstavio svoje uređaje na sajmu Mobile Asia Expo 2012

Huawei je predstavio verzije mobitela Ascend P1 TD-SCDMA i 2600 mAh XL na sajmu GSMA Mobile Asia Expo 2012 u Šangaju. Ascend P1 TD-SCDMA bit će… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika