24.05.2012. / 17:10

Autor: Hina

'Učini sve da ne pobijediš na Euroviziji'

Pastora Soler, španjolska kandidatkinja na natječaju za najbolju pjesmu Eurovizije, otkrila je u četvrtak na javnoj televiziji kako su joj u njezinoj domovini savjetovali neka učini sve da ne pobijedi jer zemlja, utonula u financijsku i gospodarsku krizu, ne može na sebe preuzeti teret nadasve skupe organizacije idućeg natječaja.

Pastora SolerPastora SolerPastora Soler, španjolska kandidatkinja na natječaju za najbolju pjesmu Eurovizije, otkrila je u četvrtak na javnoj televiziji kako su joj u njezinoj domovini savjetovali neka učini sve da ne pobijedi jer zemlja, utonula u financijsku i gospodarsku krizu, ne može na sebe preuzeti teret nadasve skupe organizacije idućeg natječaja.

"Molimo te, nemoj pobijediti", rekli su, povjerila je 33-godišnja pjevačica u intervjuu za radio ABC Punto Radio, a zatim priznala da scenarij pobjede najviše zabrinjava javnu televiziju TVE.

"Ozbiljno misim da nije vrijeme ni za Španjolsku ni za španjolsku televizju" da pobijedimo na natječaju za najbolju pjesmu Eurovizije jer u tom bismo slučaju morali organizirati iduće natjecanje, a to stoji golemu svotu novca".

Soler je objasnila da si "Azerbajdžan, jer je bogat naftom, organizaciju može dopustiti, no mi najprije moramo izaći iz krize".

Soler će nastupiti u finalu Eurovizije u subotu s pjesmom "Quedate conmigo" (Ostani sa mnom).

Španjolska je četvrto gospodrastvo eurozone koje je zapalo u recesiju uz nezaposlenost od 24,44 posto, najveću među industrijskih razvijenim zemljama.

Vezane vijesti

Nema plana o kupnji španjolskih obveznica

Nema plana o kupnji španjolskih obveznica

Njemačka kancelarka Angela Merkel u srijedu je izjavila kako ne postoje konkretni planovi sigurnosnih fondova eurozone o kupnji španjolskih državnih… Više

Komentari

registracija
30/11/10

jato, 25.05.12. 07:22

Bezvezno natjecanje u kojem se i prije samog nastupa sve zna.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika