25.05.2012. / 15:30

Autor: Naciona List

Naciona list: Karamarkovi korijeni uništili asfalt u centru Zagreba

Naciona list doznaje da su napukline nastale širenjem korijena koje je u obližnju središnjicu HDZ-a u nedjelju vratio Tomislav Karamarko

(Povratak korijenima) Photomontage: Chees (Povratak korijenima) Photomontage: Chees Jutros je u užem centru Zagreba došlo do potpune blokade prometa, nakon što je cesta na rotoru koji obavija popularnu Džamiju na Trgu žrtava fašizma u potpunosti uništena nadiranjem podzemnih korijena.

Naciona list doznaje da su napukline nastale širenjem korijena koje je u obližnju središnjicu HDZ-a u nedjelju vratio Tomislav Karamarko.

U razgovoru za Naciona list neimenovani a šokirani djelatnik Komunalne službe Grada Zagreba ispričao nam je kako se Grad i Tomislav Karamarko nisu tako dogovorili. "Gospodin Karamarko uredno nam je prijavio kako će vratiti korijene, ali samo unutar zgrade u kojoj se nalazi središnjica HDZ-a, ali nikomu nije rekao da će se korijeni proširiti izvan toga područja. Što je najgore, takvi se korijeni šire velikom brzinom, pa bi kroz nekoliko godina mogli doći i do Markovog trga", ističe konsternirani sugovornik.

Riječ je o izrazito agresivnim vrstama korijena, koje su, upravo zbog svoje nepredvidivosti, nadležne sanitarne službe suzbile tamo negdje krajem 90-ih godina, jer se pokazalo da se radi o korijenima koji ne samo da uništavaju javnu površinu, već su i smrtonosni za određeni dio stanovništva. Dodatna otegotna okolnost je činjenica da korijeni imaju i nepredvidivi psihotropski utjecaj na stanovništvo koje dođe u doticaj s njima. Tako su identični korijeni tijekom spomenutih 90-ih uzrokovali kolektivnu halucinaciju lokalnog življa, što je u njima otpustilo rijetko viđenu destruktivnu energiju. Najčešći simptomi nakon konzumacije koktela od ovih korijena su paranoja i patološka mržnja prema suprotstavljenim plemenima s jedne strane i barbarsko pustošenje javnih kompanija te devastacija privatnog sektora s druge.

Premda su prestanku bujanju takvih korijena kumovali i stručnjaci iz međunarodne zajednice, situacija se u međuvremenu korjenito promijenila, budući da se slična vrst korijena tijekom zadnjih nekoliko godina proširila na dobar dio zapadnoeuropskih zemalja.

Inače, u samostalnu Hrvatsku ove je korijene prvi puta donio poznati hrvatski pustolov i putnik Franjo Tuđman, nakon jednog od brojnih putovanja u neistražena područja svoga uma.

Vezane vijesti

Naciona list: Nastavljeno suđenje u slučaju 'selodjeb'

Naciona list: Nastavljeno suđenje u slučaju 'selodjeb'

Na osječkom Županijskom sudu nastavljeno je suđenje u takozvanom "slučaju selodjeb" u kojem se predsjednika HDZ-a Tomislava Karamarka sumnjiči da je… Više

Komentari

registracija
20/6/11

etna47, 27.05.12. 11:07

IDIOTI ILI svrakopisci ako niste imali o čemu pisati niste trebali ni ovo VAŠE RUGLO stavljati na dtranice Nacionala. SRAMOTA ZA VAS I VAŠE ZVANJE.


registracija
2/1/11

prohujalo, 01.06.12. 11:01

etna 47
iskreno pitanje sta Vas to toliko smeta.....osim gole istine pretvorene u humor.....ili su i Vasi korijeni malo dublji....?????


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.