25.05.2012. / 17:46

Autor: Martina Čizmić

Predstavljeni bogati popratni sadržaji INmusic festivala

U glazbenom dijelu programa potvrđeni su nastupi Franz Ferdinanda, The Cranberriesa, Plan B-a i Gorillaz Sound Systema uz brojne druge grupe koje će svirati na tri festivalske pozornice

Organizatori INmusic festivalaOrganizatori INmusic festivalaMjesec dana prije početka sedmog po redu INmusic festivala, organizatori su predstavili bogat popratni program kojim šire ponudu festivala. Tako je, osim dobre glazbe, ove godine u programu i izložba Multikulturalizam u glazbi, Tesla Boat Show, ali je festival dobio i humanitarnu notu kroz sudjelovanje u akciji Palčić gore.

U glazbenom dijelu programa potvrđeni su nastupi Franz Ferdinanda, The Cranberriesa, Plan B-a i Gorillaz Sound Systema uz brojne druge grupe koje će svirati na tri festivalske pozornice.

Uz njiih predviđen je i glazbeni program 'Tko pjeva zlo ne misli' koji će posjetitelje vratiti u sedamdesete godine prošlog stoljeća kada je i nastao istoimeni film. Program 'Tko to tamo peva' biti će svojevrsni hommage istoimenom filmu, a obuhvatiti će glazbu s cjelokupnog prostora Balkana.

Po prvi puta biti će predstavljen i Nissan Jukebox - jedini svjetski ljudski jukebox, a za one željne zabave organizirano je i natjecanje u upravljanju brodovima na daljinsko upravljanje u sklopu Tesla Boat Showa.

Biti će tu i bogata gastronomska ponuda, kao i već tradicionalni programi i radionice u festivalskom kampu.

"Brojnim novim dodatnim sadržajima INmusic festival će od ove godine realizirati značajan potencijal glazbenoga festivala, a to je mogućnost stvaranja jedinstvenog ugođaja gdje će publika uz vrhunski glazbeni program imati priliku doživjeti inovativne i jedinstvene programe. Time će se INmusic pozicionirati kao jedinstven festival u regiji po ugođaju i iskustvu koji pruža posjetiteljima. Inovativne sadržaje kao što su "Ko to tamo peva", s originalnim autobusom iz legendarnog filma ili ambijent iz filma "Tko pjeva zlo ne misli" još jednog filmskog klasika ili Tesla Boat Show, pa Nissan Human Jukebox publika će moći po prvi put doživjeti na INmusic festivalu", rekao je Zoran Marić, direktor INmusic festivala.

Vezane vijesti

Objavljena satnica i raspored za INmusic festival

Objavljena satnica i raspored za INmusic festival

INmusic festival održat će se od 28., 29. i 30. lipnja na Otoku hrvatske mladeži u Zagrebu. Očekuju nas nastupi Franz Ferdinanda, New Ordera,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika