25.05.2012. / 19:17

Autor: Hina

Milijan Brkić izabran za glavnog tajnika HDZ-a

Novi glavni tajnik HDZ-a je Milijan Brkić, a zamjenik mu je Damir Sesvečan, odlučio je novi Središnji odbor HDZ-a na danas održanoj konstituirajućoj sjednici, prvoj pod predsjedanjem novog predsjednika stranke Tomislava Karamarka.

Miljan BrkićMiljan BrkićNovi glavni tajnik HDZ-a je Milijan Brkić, a zamjenik mu je Damir Sesvečan, odlučio je novi Središnji odbor HDZ-a na danas održanoj konstituirajućoj sjednici, prvoj pod predsjedanjem novog predsjednika stranke Tomislava Karamarka.

Za predsjednika Središnjeg odbora HDZ-a formalno je, kao predsjednik stranke, potvrđen Tomislav Karamarko, za zamjenika predsjednika Središnjeg odbora izabran je Damir Krstičević, a za tajnika Odbora Tomislav Kelić.

Za izbor Damira Sesvečana, pravnog zastupnika HDZ-a u sudskom slučaju Fimi media, za zamjenika glavnoga tajnika stranke, Karamarko je rekao da je riječ o dugogodišnjem članu HDZ-a i vrsnom pravniku s iskustvom u sličnim poslovima.

Opovrgnuo je pritom da je imenovanje Sesvečana na bilo koji način povezano s njegovom ulogom u zastupanju stranke u slučaju Fimi media.

Karamarko je rekao i kako je ovoga tjedna, nakon nedjeljnih izbora, završeno konstituiranje stranačkih tijela te opovrgnuo tvrdnje je da je time "potpuno ovladao strankom".

"Naprosto smo konstituirali vitalne dijelove stranke potrebne za normalno funkcioniranje. To ne znači ovladavanje, ja sam samo predsjednik stranke, a ne car", zaključio je.

Vezane vijesti

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko rekao je danas kako aktualna vlast tijekom proteklih šest mjeseci nije napravila ništa korisno za ovaj narod,… Više

Komentari

registracija
5/1/07

james, 26.05.12. 02:05

HDZ postaje policijska stranka


registracija
16/6/10

nosonja, 26.05.12. 13:57

james@..misliš,svako malo ih odvodi policija u Remetinec???


registracija
30/11/09

Dugoprugas, 26.05.12. 20:29

Puno simpaticnija faca od onog ogurnog lazljivca Bacica.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika