27.05.2012. / 12:31

Autor: NCL Promo

Za bikini hit, budi fit oduševio posjetitelje na Jarunu

Veliko događanje u organizaciji Nestlé Fitness žitarica pomoglo je brojnim Zagrepčankama da saznaju kako ovo ljeto zablistati na plaži

Mario Petreković i Mario ValentićMario Petreković i Mario ValentićVeliko događanje Za bikini HIT, budi FIT! by Nestlé Fitness, održano na Jarunu, okupilo je brojne sudionike, među kojima se ističu Mario i Mirna Valentić i Mario Petreković (Mr. Fit), koji su sudionicima pokazali kako jedinstvenom kombinacijom pravilne prehrane i jednostavnih vježbi doći do željene linije i pozitivne promjene za vlastito tijelo.

Na polivalentnom igralištu na Malom jezeru formirao se Zdravi krug u kojem su brojni posjetitelji imali priliku naučiti kako u tri jednostavna koraka učvrstiti mišiće, potrošiti kalorije i kvalitetnije se hraniti. Mirna i Mario Valentić su, osim voditeljske uloge, uz fitness instruktore Orlando Fita aktivno demonstrirali vježbe za trbušne mišiće, a za trošenje kalorija sudionika u sklopu zabavnih radionica pobrinuli su se instruktorica Zumbe Helena Lojen i djevojke iz studija Thalia, hula-hoperi iz udruge Happy Hoop te penjači iz Sportsko-penjačkog kluba Pulfer, koji su pokazali tehnike penjanja na umjetnu stijenu. Tim vrhunskih nutricionista, na čelu s dr.sc. Darijom Vranešić Bender, objasnio je važnost doručka kao nezaobilaznog obroka, ponudio savjete kako uravnotežiti prehranu te mjerio indeks tjelesne mase, a svi zainteresirani mogli su probati ukusne voćne koktele pripremljene s Nestlé Fitness žitaricama. Da vježba može biti i zabavna zorno je demonstrirao Mario Petreković (Mr. FIT), koji se pobrinuo i da sve sudionice timskog natjecanja, neovisno jesu li osvojile neku od bogatih nagrada za prva tri mjesta ili one utješne, nakon vježbi za trbušne mišiće, okretanja hula-hopa te penjanja na umjetnu stijenu kući odu s osmijehom na licu. Korisne savjete prisutnih stručnjaka potražile su i mnoge javne osobe, među kojima su bile i poznate glumice Barbara Nola, Tamara Garbajs i Petra Dugandžić iz serije Larin izbor.

Glumice iz Larinog izboraGlumice iz Larinog izboraCilj ovog događanja bio je pokazati da kampanja Za bikini HIT, budi FIT predstavlja pravi zaokret za tijelo i organizam te da će svakoj ženi pružiti priliku da zablista na plaži u svom idealnom bikiniju. Osnova ove kampanje je Flat Belly program Nestlé Fitness žitarica, koji je osmislio tim vrhunskih svjetskih stručnjaka, kao inovaciju koja kombinira zabavne, ali i iznimno učinkovite načine za potrošnju kalorija, jednostavne vježbe za učvršćivanje trbušnih mišića te pametne trikove za pravilnu prehranu.

Vezane vijesti

Nestléu uručena nagrada Međunarodnog instituta za vode iz Stockholma

Nestléu uručena nagrada Međunarodnog instituta za vode iz Stockholma

Nestlé je na Svjetskom tjednu vode službeno proglašena dobitnikom nagrade Stockholm Industry Water Award 2011. Ova prestižna godišnja nagrada… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika